Herkese merhabalar. Şuanda gtx 1050 i5 8300h'li asus tuf gaming bir oyucu laptop sahibiyim. Modelin artık eskidiğini düşünüyorum ve yeni bir arayış içerisindeyim. Bütçem yaklaşık 11000 TL civarı bunla rahatça kendime bir masaüstü toplayabilirim fakat az önce böyle bir cihaz buldum gerçek midir bilmem ama aklımı çok karıştırdı.
Laptop Modelleri ikinci el ve sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da. En uygun fiyatlar için tıklayın.
www.sahibinden.com
Ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten. Babam laptop daha iyi diyor ama bende masaüstücüyüm şuanki laptopum çok temiz ama işte başta da dediğim gibi donanımlarının eskidiğini düşünüyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bana sorarsan senin laptop daha seni götürür 2-3 sene daha, kampanya kovalayarak hazir sistem al. Hem daha performanslı hem de daha uzun ömürlü bir sistemin olur.
Bana sorarsan senin laptop daha seni götürür 2-3 sene daha, kampanya kovalayarak hazir sistem al. Hem daha performanslı hem de daha uzun ömürlü bir sistemin olur.
Ben iki durumada açığım. Ama RTX 3050'li bir laptopmu GTX 1650'li bir masaüstümü daha iyi olur, bilemiyorum. Bu arada masaüstü toplarsam işlemci Ryzen 5 3600 olacak sanırım.
Ben iki durumada açığım. Ama RTX 3050'li bir laptopmu GTX 1650'li bir masaüstümü daha iyi olur, bilemiyorum. Bu arada masaüstü toplarsam işlemci Ryzen 5 3600 olacak sanırım.
Yanlışsın. Kitabın sadece başlığını ya da sondaki özetini okuyan öğrenciler gibisin. Konunun içeriğindeki detaylarını okursan neden yanlış olduğunu anlarsın diye ümit ediyorum.