İkinci el ASUS X554L ne kadar eder?

Kagan2

Hectopat
Sistem özelliklerim şu şekilde:
İşlemci: Intel Core i5 5200U kendi içerisine gömülü olarak Intel HD Graphics 5500 var.
Grafik kartı: NVIDIA GeForce GT 920M 2 GB DDR3 bellek 64 Bit.
RAM 4+4 GB DDR3 1600MHz RAM.
Ekran: 15.6 INCH1366×768.
Bileşen tedarikçisi: ASUS.
İşletim sistemi: Windows 10 Home 64 Bit.

Bilgisayarda gördüğüm en yüksek sıcaklık 73 dereceydi. 5 senedir içi açılıp temizlenmemis olmasina ragmen.
Bilgisayar GTA 5 gibi ağır bir oyunda 1280×720P çözünürlükte en düşük grafik ayarlarında Single Player'de 40-50 FPS, Online'de ise 28-43 FPS veriyor.
Ayriyeten bir konu daha danışmak istiyorum sizlere; ben bilgisayarı ASUS X554L ismiyle aldım. Aldigimda 4 GB RAM bulunuyordu ilerleyen tarihlerde Dual Channel performansından yararlanmak için bir 4 GB daha RAM aldım. İki RAM'inde her özellikleri aynı olmasına rağmen ikinci taktigim RAM'i bir türlü okumadı bilgisayar. Bir bilgisayarcıya sorduğumda BIOS'un değiştirilmesini soyledi. Ben de sebebini anlamadan tamam dedim sonraki hafta PC'yi aldigimda ismi X554L değil hem Windows'da ya da herhangi bir uygulamada da ismi X555LJ olmuştu, bunu fiyata yanstimalı mıyım sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…