İkinci el bilgisayar alınır mı?

Wertryzz

Femtopat
Daha fazla  
MC bir de belki Valorant falan oynayacagım. Normalde sifir toplayacaktım da o zaman pahali oluyor. Ben de soyle bir şey buldum, eger bunu test etsem oyun oynatsa (istedigim FPS degerlerini alsa) bu bilgisayari satin alip kullansam sorun cikabilir mi? İlk defa PC alıyorum da.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hayır acayip pahalı dolandırmaya çalışan birisi gibi.
Siz bütçeyi söyleyin hazır sistem bulalım.

15k falan ama 1K 2K falan oynarsa yine de bir şeyler yapabilirim ama 15 k olursa babami ikna etmek daha kolay olur

Babanızı bir şekilde ikna edip bunu alın.
Ek olarak vatan güvenilir vs deyinki daha kanıtlayıcı olsun.

Çok pahalı, biraz daha ekleyerek 0 4060 sistem alabilirsiniz.

Oneri icin teşekkürler ama ekran karti bana biraz pahali geldi daha ucuz bir ekran karti olsa nasıl olur GTX 1050 gibi veya bildiginiz baska varsa daha ucuz olan baska bir ekran karti size zahmet.(Sistem tam 15k olsa guzel olur)

Oneri icin teşekkürler ama ekran karti bana biraz pahali geldi daha ucuz bir ekran karti olsa nasıl olur GTX 1050 gibi veya bildiginiz baska varsa daha ucuz olan baska bir ekran karti size zahmet.(Sistem tam 15k olsa guzel olur)

GTX 1050 ile oyun oynayamazsınız.
Çok geri dönemde kaldı o kart.

Bunu alın o zaman hem bütçeniz kalır hem çok daha iyi performans alırsınız.

Hocam soyle bi sistem buldum internetten. 1650'nin testlerine baktim valorantda ortalama 400 fps aliyordu uncharted 4 gibi hikaye oyunlarinda ise 50-80 arasıydi bana yeterli gibi geldi cunku cok hikaye oyunlari veya cok sistem gerektiren oyunlari oynamayi dusunmuyorum zaten sizce bu alinir mi AMD R5 5500 - GTX 1650 GAMING - A520M-A PRO - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Dostum alınmaz.
11 Bin TL'ye 1660 sistem attım sen 1650 atıyorsun.
daha pahalıya daha kötü sistem almaya gerek var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…