Wertryzz Femtopat Katılım 29 Ağustos 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #11 bdxmrz dedi: Dostum alınmaz. 11 bin TL'ye 1660 sistem attım sen 1650 atıyorsun. Daha pahalıya daha kötü sistem almaya gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Attiginiz sistem bana 120kmden daha uzak ben bunu kargolatarak aldigimda eger sıkıntı cikarsa(sistemde bir ariza falan varsa) iade yapabiliyor muyum?
bdxmrz dedi: Dostum alınmaz. 11 bin TL'ye 1660 sistem attım sen 1650 atıyorsun. Daha pahalıya daha kötü sistem almaya gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Attiginiz sistem bana 120kmden daha uzak ben bunu kargolatarak aldigimda eger sıkıntı cikarsa(sistemde bir ariza falan varsa) iade yapabiliyor muyum?
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.286 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #12 Wertryzz dedi: Attiginiz sistem bana 120kmden daha uzak ben bunu kargolatarak aldigimda eger sıkıntı cikarsa(sistemde bir ariza falan varsa) iade yapabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Evet param güvende ile alırsanız belli bir ücret ödüyorsunuz 3 gün içinde iade edebiliyorsunuz.
Wertryzz dedi: Attiginiz sistem bana 120kmden daha uzak ben bunu kargolatarak aldigimda eger sıkıntı cikarsa(sistemde bir ariza falan varsa) iade yapabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Evet param güvende ile alırsanız belli bir ücret ödüyorsunuz 3 gün içinde iade edebiliyorsunuz.
Wertryzz Femtopat Katılım 29 Ağustos 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #13 bdxmrz dedi: Evet param güvende ile alırsanız belli bir ücret ödüyorsunuz 3 gün içinde iade edebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Tamam cok tesekkur ederim gercekten eger siz olmasaydiniz muhtemelen dolandirilacaktim Allah razi olsun
bdxmrz dedi: Evet param güvende ile alırsanız belli bir ücret ödüyorsunuz 3 gün içinde iade edebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Tamam cok tesekkur ederim gercekten eger siz olmasaydiniz muhtemelen dolandirilacaktim Allah razi olsun