İkinci el bilgisayar alırken nasıl test edilebilir?

• Konuyu başlatan awoxf
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 424

awoxf

Decapat
Daha fazla  
Bir bilgisayar buldum telefonla takas etmeyi düşünüyorum, her şeyi birlikte veriyor monitör klavye kasa falan. Ancak kimsenin evine girmek istemiyorum. Bu bilgisayarı nasıl test ederim acaba?

Bana niye kızıyorsunuz anlamadım, test değerlerini istemenin aklınıza geleceğini düşünmüştüm. Hem zaten bir sistem test edeceksiniz çay, kahve içip yatıya kalın diyen yok. Güvenmiyorsanız da 2. el almanın bir mantığı yok, 2. el her zaman bir risktir. O sistemin ahı gitmiş vahı kalmış HDD kullanıyordur, açılırken bile 5 dakika sürer, macunu kurumuş ölmüş ve toz tutmuştur. O parayı vereceğinize biriktirip sistem alın.

Kızmadım ki hocam yanlış anladınız sanırım. Cevap yazmayı unutmuşum. Sıfır bilgisayar alamam şuan ancak elimde telefon var ve telefonu takaslamak istiyorum. Sıfır bilgisayarlarda böyle bir kampanya yok. İkinci el bir bilgisayara düşeceğim üste para da eklemeyi çok istemiyorum bu ara dardayım biraz.

Telefonu satıp parça parça kendiniz toplasanız daha iyi. Yukarıda söylenen testlerle birlikte OCCT testi yapmayı unutmayın.

Telefonu satıp parça parça kendiniz toplasanız daha iyi. Yukarıda söylenen testlerle birlikte OCCT testi yapmayı unutmayın.
Telefonu satamiyorum sıkıntım o hocam. Takasa girsen bilgisayar bol ama alıcı çıkmıyor.

i5 3550 3.30 işlemci Cooler Master kasa.
8 RAM.
Radeon Sapphire çift fanli RX 470 4 GB ekran kartı.

Bunla samsung galaxy a52 ile takas düşünüyorum. Mantıklı mı sizce? Rami yukseltirim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…