İkinci el bilgisayar alırken nasıl test edilmeli?

Bütçe
2000

Murat.Kacagan

Decapat
Daha fazla  
İnternet üzerinden ikinci el bir dizüstü bilgisayar almaya karar verdim. Bilgisayar 5 veya 6 yıllık. Bu bilgisayarın işlemcisinin saglam olup olmadığını tam güçte ne kadar ısındığı anlayacağım bir yöntem var mi? Testleri satıcı yapacağı için uzun sürmemesini istiyor. Tek seferde hem ekran kartını hem de işlemciyi test edebileceğim bir yöntem var mıdır?

Bilgisayarın marka ve özellikleri su sekilde.
Casper.
Ekran kartı: NVIDIA GeForce GT840M.
İslemci: i3 4100M.
RAM: 1600MHz 6 GB
HDD: 256 GB.

2000 liraya değecek bir bilgisayar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet üzerinden ikinci el bir dizüstü bilgisayar almaya karar verdim. Bilgisayar 5 veya 6 yıllık. Bu bilgisayarın işlemcisinin saglam olup olmadığını tam güçte ne kadar ısındığı anlayacağım bir yöntem var mi? Testleri satıcı yapacağı için uzun sürmemesini istiyor. Tek seferde hem ekran kartını hem de işlemciyi test edebileceğim bir yöntem var mıdır?

Bilgisayarın marka ve özellikleri su sekilde.
Casper.
Ekran kartı: NVIDIA GeForce GT840M.
İslemci: i3 4100M.
RAM: 1600MHz 6 GB
HDD: 256 GB.

2000 liraya değecek bir bilgisayar mı?
2000Tl ye bence değmez tam bütçen ne kadar ne iş için kullanıcaksın ?

Hocam 2000TL'ye değecek bir bilgisayar değil eğer ki oyun oynayacaksanız. 2880TL'ye çok güzel bir bilgisayar önerebilirim tamamen test edilmiş şekilde. Pollux 3APU | Game Garaj 2000 Liraya değecek bir bilgisayar değil benim fikrimce. Testler için ise bir fikrim yok iyi günler diliyorum.
Butcem 2000 lira rx5500xt ve ryzen3 3100 kasa bilgisayarım mevcut dizüstü lazim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı