Arkadaşlar 2. el dolandırıcılar çok fazla. Bir önerim olsa kabul eder misiniz? Güvenilir Satıcı Onayı. Bu önceden satış yapmış, 1000+ mesajlı olup, T.C. istensin gereği duydum. Önerimi alırsanız sevinirim.
Biliyorum hocam. T.C. Verisine erişim olmasın ama bir adres istensin. Satış yaparken örnek ekran kartı fatura, kutusu kartın kendisi falan atılmıyor bazen.
Benim aklımda şöyle bir soru var. IP adresi sağlanabiliyor fakat örneğin benim IP adresim gün içerisinde 12-13 kere değişiyor modemi açıp kapattığım için. Benim adresimi kim, nasıl bulabilir? Bence IP adresinden öte bir şey gerek.
Telefon numarası mümkün fakat T.C. Kimlik numarası onayı biraz fazla olur ve bu Sosyal'i aşar. Burası sadece satışların yapıldığı bir platform o kadar. Aslına bakılırsa satış yapabilme gereksinimlerin arttırılması kısmına ben de katılıyorum fakat dolandırmak isteyen biri her türlü o mesajı kasıp yine gereğini yapacaktır, emin olun. Bundan ötürü ne yapılırsa yapılsın boşa kürek çekileceğinin de altını çizmek isterim.