ErenizmYT Decapat Katılım 1 Kasım 2019 Mesajlar 144 21 Şubat 2021 #1 Yayına almanıza gerek yok. Bir admin görüyorsa yardımcı olabilir mi? (Kusura bakmayın, nereden adminlere ulaşacağımı bilmiyorum.) Son düzenleyen: Moderatör: 21 Şubat 2021
Yayına almanıza gerek yok. Bir admin görüyorsa yardımcı olabilir mi? (Kusura bakmayın, nereden adminlere ulaşacağımı bilmiyorum.)
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 21 Şubat 2021 #2 Merhaba, Konu açtığınızda bize ulaşmış oluyorsunuz. İkinci el bölümüne mesaj yazabilmeniz için 100 mesaja ulaşmanız gerekiyor ve sizde 99 mesaj bulunuyor.
Merhaba, Konu açtığınızda bize ulaşmış oluyorsunuz. İkinci el bölümüne mesaj yazabilmeniz için 100 mesaja ulaşmanız gerekiyor ve sizde 99 mesaj bulunuyor.
ErenizmYT Decapat Katılım 1 Kasım 2019 Mesajlar 144 21 Şubat 2021 #3 Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, Konu açtığınızda bize ulaşmış oluyorsunuz. İkinci el bölümüne mesaj yazabilmeniz için 100 mesaja ulaşmanız gerekiyor ve sizde 99 mesaj bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Dün 100 idi adım gibi eminim 99 düşmüş.
Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, Konu açtığınızda bize ulaşmış oluyorsunuz. İkinci el bölümüne mesaj yazabilmeniz için 100 mesaja ulaşmanız gerekiyor ve sizde 99 mesaj bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Dün 100 idi adım gibi eminim 99 düşmüş.