İkinci el CB125R alınır mı?

lynchx

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, A1 ehliyet alacağım ve 0 Benelli, Bajaj Pulsar mı yoksa 2. el Japon mu? Bu motorlar arasında kaldım. Sizce ikinci el 20 bin kmde Honda CB125R mı almalıyım yoksa 0 Benelli veya Pulsar mı almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, A1 ehliyet alacağım ve 0 Benelli, Bajaj Pulsar mı yoksa 2. el Japon mu? Bu motorlar arasında kaldım. Sizce ikinci el 20 bin kmde Honda CB125R mı almalıyım yoksa 0 Benelli veya Pulsar mı almalıyım?

20 bin aşırı fazla değil ancak 125 CC sınıfında cb biraz sıkıntılı. Kitlesi abuk sabuk teker için falan kullanıyor genelde. Eğer temizini bulursanız ve fiyatı uygunsa Honda alın, Çin ve hint motosikletlerine hiç bulaşmayın.

Benelli ve benzeri çin markalarına sakın girişme, hintli de bir nebze olur en azından çin motorlarına göre kat kat kaliteli oluyor. Parçası her yerde var ve ucuz.

Bütçe sıkıntısı yoksa cb125r ve xsr125 alınabilir. Bütçe sıkıntısı varsa 2. elden temiz ns125 alınabilir.

Bütçe sıkıntısı yoksa CB125R ve XSR125 alınabilir. Bütçe sıkıntısı varsa 2. elden temiz NS125 alınabilir.

Bütçem 150-170 civarı nasip olursa birkaç ay içinde CB125R almayı düşünüyorum eğer temizini bulamazsam maalesef NS125 alacağım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…