Merhaba, A1 ehliyet alacağım ve 0 Benelli, Bajaj Pulsar mı yoksa 2. el Japon mu? Bu motorlar arasında kaldım. Sizce ikinci el 20 bin kmde Honda CB125R mı almalıyım yoksa 0 Benelli veya Pulsar mı almalıyım?
Merhaba, A1 ehliyet alacağım ve 0 Benelli, Bajaj Pulsar mı yoksa 2. el Japon mu? Bu motorlar arasında kaldım. Sizce ikinci el 20 bin kmde Honda CB125R mı almalıyım yoksa 0 Benelli veya Pulsar mı almalıyım?
20 bin aşırı fazla değil ancak 125 CC sınıfında cb biraz sıkıntılı. Kitlesi abuk sabuk teker için falan kullanıyor genelde. Eğer temizini bulursanız ve fiyatı uygunsa Honda alın, Çin ve hint motosikletlerine hiç bulaşmayın.
Benelli ve benzeri çin markalarına sakın girişme, hintli de bir nebze olur en azından çin motorlarına göre kat kat kaliteli oluyor. Parçası her yerde var ve ucuz.