S Shadow Hunter Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #1 Merhaba bildiğiniz gibi seçkin rütbe 250 TL oldu bende GameSatış sitesinden seçkin bir CS:GO hesabı almayı düşünüyorum almak mantıklı mı sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2022
Merhaba bildiğiniz gibi seçkin rütbe 250 TL oldu bende GameSatış sitesinden seçkin bir CS:GO hesabı almayı düşünüyorum almak mantıklı mı sizce?
Xeloth Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 185 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #2 Shadow Hunter dedi: Merhaba bildiğiniz gibi seçkin rütbe 250 TL oldu bende GameSatış sitesinden seçkin bir CS:GO hesabı almayı düşünüyorum almak mantıklı mı sizce? Genişletmek için tıkla... Ben 28 TL'ye madalyalı mailli hesap aldım bir sıkıntı olmadı 100 TL civarı bulursan kaçırma derim.
Shadow Hunter dedi: Merhaba bildiğiniz gibi seçkin rütbe 250 TL oldu bende GameSatış sitesinden seçkin bir CS:GO hesabı almayı düşünüyorum almak mantıklı mı sizce? Genişletmek için tıkla... Ben 28 TL'ye madalyalı mailli hesap aldım bir sıkıntı olmadı 100 TL civarı bulursan kaçırma derim.
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #3 Ben almıştım bir sorun yaşamadım satıcının adını versem mi bilemedim.
UlughBeg Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 1.252 Çözümler 6 Yer Semerkant 27 Haziran 2022 #4 Alınabilir. Dolandırılma gibi sıkıntılar olursa bu konuda GameSatış sitesi destek sağlıyor.
CarryExe Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 684 Çözümler 7 Yer İsviçre Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #5 21 seviyeye ulaşınca hesabınız seçkin oluyor. Almak mantıklı değil bence.
buadamayniben Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 504 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #6 Shadow Hunter dedi: Merhaba bildiğiniz gibi seçkin rütbe 250 TL oldu bende GameSatış sitesinden seçkin bir CS:GO hesabı almayı düşünüyorum almak mantıklı mı sizce? Genişletmek için tıkla... Güven faktörü düşük gelebilir, susturma banı yemiş olabilir. CarryExe dedi: 21 seviyeye ulaşınca hesabınız seçkin oluyor. Almak mantıklı değil bence. Genişletmek için tıkla... Kanka o sistem uçalı kaç ay oldu
Shadow Hunter dedi: Merhaba bildiğiniz gibi seçkin rütbe 250 TL oldu bende GameSatış sitesinden seçkin bir CS:GO hesabı almayı düşünüyorum almak mantıklı mı sizce? Genişletmek için tıkla... Güven faktörü düşük gelebilir, susturma banı yemiş olabilir. CarryExe dedi: 21 seviyeye ulaşınca hesabınız seçkin oluyor. Almak mantıklı değil bence. Genişletmek için tıkla... Kanka o sistem uçalı kaç ay oldu
UlughBeg Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 1.252 Çözümler 6 Yer Semerkant 27 Haziran 2022 #7 CarryExe dedi: 21 seviyeye ulaşınca hesabınız seçkin oluyor. Almak mantıklı değil bence. Genişletmek için tıkla... Bu olay yaklaşık 1-2 yıl önce oyundan kalktı.
CarryExe dedi: 21 seviyeye ulaşınca hesabınız seçkin oluyor. Almak mantıklı değil bence. Genişletmek için tıkla... Bu olay yaklaşık 1-2 yıl önce oyundan kalktı.
AlexFergusonHayranı Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.894 Çözümler 12 Yer Malatya 27 Haziran 2022 #8 CarryExe dedi: 21 seviyeye ulaşınca hesabınız seçkin oluyor. Almak mantıklı değil bence. Genişletmek için tıkla... Hocam o özellik kalktı ya artık. Oyuna yeni başlarsanız XP kasamıyorsunuz, 250TL para verip Prime almak gerekiyor. Hesap almak daha mantıklı.
CarryExe dedi: 21 seviyeye ulaşınca hesabınız seçkin oluyor. Almak mantıklı değil bence. Genişletmek için tıkla... Hocam o özellik kalktı ya artık. Oyuna yeni başlarsanız XP kasamıyorsunuz, 250TL para verip Prime almak gerekiyor. Hesap almak daha mantıklı.
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #9 CarryExe dedi: 21 seviyeye ulaşınca hesabınız seçkin oluyor. Almak mantıklı değil bence. Genişletmek için tıkla... 1 yıl 2 yıl oldu o sistem gideli :d
CarryExe dedi: 21 seviyeye ulaşınca hesabınız seçkin oluyor. Almak mantıklı değil bence. Genişletmek için tıkla... 1 yıl 2 yıl oldu o sistem gideli :d
CarryExe Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 684 Çözümler 7 Yer İsviçre Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #10 buadamayniben dedi: Kanka o sistem uçalı kaç ay oldu Genişletmek için tıkla... Oyuna girmeyeli çok oldu. Ben 21 seviye olup seçkin almıştım hala duruyor.
buadamayniben dedi: Kanka o sistem uçalı kaç ay oldu Genişletmek için tıkla... Oyuna girmeyeli çok oldu. Ben 21 seviye olup seçkin almıştım hala duruyor.