İkinci el D7100 alınır mı?

Fiyatlara hızlıca baktım dediğiniz şekilde lens + gövde yaklaşık 4500-4600TL civarına satılıyor. Şimdi kullanım amacınızı bilmiyorum ama D7100 iyi kameradır. Bana kalsaydı temizinden 5D mk2 alırdım ama hem daha eski kamera hemde istediğiniz aralıkta lens FF kamera için bulması zordur o yüzden D7100 mantıklı seçim.

4500 tl ye emin değilim ama DSLR sınıfında iyi bir makine. Artık güncel makineler de bazı extra özellikleri sebebiyle kullanım keyfi verdiği için belki biraz eksiklik hissettirebilir. Örneğin artık herkes gövde de wifi istiyor. Çektiği fotoğrafları hızlıca telefona aktarıp düzenlemek istiyorlar. Anında sosyal medyada paylaşmak istiyor herkes. O nedenle nedense D7100 için 4500 tl ye gerek yok gibi.

4500 tl ye emin değilim ama DSLR sınıfında iyi bir makine. Artık güncel makineler de bazı extra özellikleri sebebiyle kullanım keyfi verdiği için belki biraz eksiklik hissettirebilir. Örneğin artık herkes gövde de wifi istiyor. Çektiği fotoğrafları hızlıca telefona aktarıp düzenlemek istiyorlar. Anında sosyal medyada paylaşmak istiyor herkes. O nedenle nedense D7100 için 4500 tl ye gerek yok gibi.
Siz ne önerirsiniz peki

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı