İkinci El DDR4 i5 6402P Sistem Alma

Omer35353535

Hectopat
Daha fazla  
İkinci el bir sistem toplamak istiyorum, bütçem de çok kısıtlıdır.
Tercih etmem gereken fiyat performans ürünlerini belirtir misiniz? Elimde olan parcalar ekran karti; AMD 7850, 600 W güç kaynağı. Bulduğum bir sistem var. Alınır alınmazsa belirtin.
  • ASUS H110M-K
  • Intel i5 6402P
  • 8 GB DDR 4 RAM (2X4 GB )
  • 1 GB RADEON HD 6570
  • 1 TB HDD
  • 19" Casper Monitör
Tum parçaları 1.300 TL

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer sadece oyun için alıcaksanız PS4 tercih edebilirsiniz.

Hocam oyunuydu, cartıydı curtuydu derken işin içinden çıkılmaz onun. Bütçem kısıtlı diyor arkadaş. Onu alıp 100 lira 200 lira oyunlara mı versin bir de .
Online oynamayacaksa kırdırabilir. 2-3 lira oluyor oyunlar. Zaten kol içinden çıkıyor çok sorun olmaz.

Yazdığınız sistemden ekran kartı ve monitörü çıkarıp fiyatı da 1000 TL'nin biraz altında olacak şekilde pazarlık yaparsanız sistem alınabilir. Yanına da biraz daha iyi bir monitör alırsanız güzel olur. O monitör de işimi görür derseniz de yine fiyat biraz yüksek. 1000 TL seviyesine çekebilirseniz fiyatı, alınabilir.

tek tek başka yerlerden parçaları toplarsanız eğer daha ucuza denk gelecektir. Ayrıca i5 6402p kullanılmasına gerek yok i3 6100 veya i3 7100 kullansanız yetecektir. Hatta bulabilirseniz g4560-g4600 kullanırsanız yeterli olur. Kısıtlı bütçeye deva olan işlemcilerdir.

Online oynamayacaksa kırdırabilir. 2-3 lira oluyor oyunlar. Zaten kol içinden çıkıyor çok sorun olmaz.
Arkadaşın singleplayer'dan aldığı zevk sınırlı olacaktır. İlla ki online oyunlar oynamak isteyecektir. Ne olursa olsun bilgisayarın yerini tutacağını zannetmiyorum. Oyunları kırdırmayı ise tercih etmezdim açıkçası

Siz de haklısınız bir şey diyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…