İkinci El DFGT alırken nelere dikkat edilmeli?

berke097

Hectopat
Yakın bir süre içinde DFGT almaya karar verdim fakat daha önce çok fazla direksiyon kullanmadığım için direksiyon setleriyle ilgili bir bilgim yok, o yüzden sizlere soruyorum nelere dikkat etmeliyim ve fiyat aralığı nasıl olmalı?

Bu ilanı buldum fakat pek emin olamadım.

Video iste pedalların ve tuşların çalışıp çalışmadığı hakkında G-Hub üzerinden. Fiyat normal hatta daha ucuzunu bulabilirsin.

Video iste pedalların ve tuşların çalışıp çalışmadığı hakkında G-Hub üzerinden.
İlani gördüğüm kişinin zaten YouTube içerikleri vardı bir kaç videosunu izledim fakat emin olmak için not alayım teşekkürler. Peki bütçe aralığı nasıl olmalı yani fiyat iyi mi?

İlani gördüğüm kişinin zaten YouTube içerikleri vardı bir kaç videosunu izledim fakat emin olmak için not alayım teşekkürler. Peki bütçe aralığı nasıl olmalı yani fiyat iyi mi?
Piyasası genelde 3000 ile 4000 arası değişiyor, daha ucuza bulmanız mümkün. Ayrıca direksiyon simidi üzerindeki somunlarda alyan izi var mı diye dikkat edin.

Piyasası genelde 3000 ile 4000 arası değişiyor, daha ucuza bulmanız mümkün. Ayrıca direksiyon simidi üzerindeki somunlarda alyan izi var mı diye dikkat edin.
O tarafı bana ekran görüntüsü ile gösterme şansınız var mı? Pek direksiyon setlerinden anlamıyorumda.

Dostum bende var masan IKEA'nın şu yan taraflarında 2 çekmece olan masalarından olmasın, çok kalın oluyor ve takamıyorsun. Ayrıca çok fazla kablosu var, taktıktan sonra bayağıbir ayar yapman lazım çünkü yamuk oluyor.

Masamda çekmece yok IKEA'nın büyük beyaz masalarından bir tanesi sığacağını düşünüyorum.

Kablolarında temassızlık sorunu yoksa, USB takıldığında düzgün kalibre edip uygulamasında görünüyorsa sağlamdır.
Saolun hocam bunuda not alayım yine sorayım arkadaşa peki başka dikkat edilecek bir şey var mı? Az buz para da değil alıp bir şekilde hevesimi atmak istiyorum.

O tarafı bana ekran görüntüsü ile gösterme şansınız var mı? Pek direksiyon setlerinden anlamıyorumda.
Hocam kusura bakmayın DFGT nin simidi üzerinde somun yok ama yinede direksiyon base inin altındaki vidalarda tornavida izi var mı diye kontrol edebilirsiniz.

Dosya Ekleri

• SmartSelect_20230810-144838_Gallery.jpg
    236 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…