İkinci El DFGT alırken nelere dikkat edilmeli?

Hocam kusura bakmayın DFGT nin simidi üzerinde somun yok ama yinede direksiyon base inin altındaki vidalarda tornavida izi var mı diye kontrol edebilirsiniz.
Çok teşekkürler hocam bunuda not aldım aksilik olmazsa satın aldığım vakit tekrar buraya sizi etiketleyip göndereyim sizde bakarsınız.

Saolun hocam bunuda not alayım yine sorayım arkadaşa peki başka dikkat edilecek bir şey var mı? Az buz para da değil alıp bir şekilde hevesimi atmak istiyorum.
İlan linkini gördüm. Kozmetik olarak hoşuma gitmedi. Sahibinden sitesine kendinizde bakın. Özellikle direksiyon simidinin üst, alt tarafında çizikleri genellikle göremezsin. Sert dokulu plastik olduğundan kolay kolay iz bırakmaz. Kullanan kişi sanırım biraz hor kullanmış. Fiyatı da şahsen abartılı geldi.

Sahibinden'de Param güvende ile satan bir satıcı maalesef ki bulamadım Dolap'ta da çok az satıcı var eğer bulabilirseniz Kozmetik olarak güzel duran bir kaç satıcının linkini atabilir misiniz?

Sahibinden'de Param güvende ile satan bir satıcı maalesef ki bulamadım Dolap'ta da çok az satıcı var eğer bulabilirseniz Kozmetik olarak güzel duran bir kaç satıcının linkini atabilir misiniz?
Maalesef sahibindende direksiyon kategorisinde param güvende talep edemiyorsunuz. PlayStation 4 aksesuarları kategorisinden direksiyona koyarsa param güvende olabiliyor. Satıcıya söylerseniz belki param güvendeyle satmak isteyen olabilir.

Anladım peki rica etsem dolap üzerinde kozmetiği güzel bir direksiyon var ise link gönderebilir misiniz? belki fiyat indirimi ile yine bu yakın fiyatlara alabilirim.

Bu nasıl? Logitech Siyah Direksiyon Seti Yeni Online Satın Al

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…