İkinci el DS4 kolu alınır mı?

emirrakinn08

Hectopat
Daha fazla  
Ben öncelikle PC oyuncusuyum F1 2020 oynuyorum genellikle klavyeden oynuyordum ama klavyeden oynanmadığını fark ettim malum direksiyon setleri pahalı olunca gamepad alayım dedim. DS4 baktım ikinci el 700 800 civarlarında fiyat verdiler bana sizce alınır mı? Orijinal mi bilmiyorum fotoğrafını atacağım temiz duruyordu gayet.

Dosya Ekleri

• A1DD2B85-9ECE-4EBB-AE92-50555D9B0AD2.jpeg
    A1DD2B85-9ECE-4EBB-AE92-50555D9B0AD2.jpeg
    149,8 KB · Görüntüleme: 47
  • B601DB2D-3487-44AD-BC79-1451CE1C1B3F.jpeg
    B601DB2D-3487-44AD-BC79-1451CE1C1B3F.jpeg
    102,4 KB · Görüntüleme: 47
Ben öncelikle PC oyuncusuyum F1 2020 oynuyorum genellikle klavyeden oynuyordum ama klavyeden oynanmadığını fark ettim malum direksiyon setleri pahalı olunca gamepad alayım dedim. DS4 baktım ikinci el 700 800 civarlarında fiyat verdiler bana sizce alınır mı? Orijinal mi bilmiyorum fotoğrafını atacağım temiz duruyordu gayet.

Ölü bölgesi var mı diye bak o fiyatın altınada bulursun.

Alınmaz.

Bence ps satan dükkanlardan almazsanız sizin için daha iyi olur. Çünkü onların sattıklarında tamir görme ihtimali yüksek oluyor. Yani şöyle açıklıyayım bir ps cafe düşünün her gün cihazları kaç kişi tarafından kullanıyor sonra kollar arıza yaptığında ya tamir ettiriyorlar yada böyle dükkanlara satıyorlar. Bu dükkanlarda tamir edip tekrardan satışa sunuyorlar. Bence evinde kullanmış kişilerden ikinci el almanızı tavsiye ederim. Ha böyle dükkanlara da evinde cihazını kullananlar kontrolcü satıyor ama denk gelmek ve anlamak lazım.

Bence PS satan dükkanlardan almazsanız sizin için daha iyi olur. Çünkü onların sattıklarında tamir görme ihtimali yüksek oluyor. Yani şöyle açıklıyayım bir PS Cafe düşünün her gün cihazları kaç kişi tarafından kullanıyor sonra kollar arıza yaptığında ya tamir ettiriyorlar ya da böyle dükkanlara satıyorlar. Bu dükkanlarda tamir edip tekrardan satışa sunuyorlar. Bence evinde kullanmış kişilerden ikinci el almanızı tavsiye ederim. Ha böyle dükkanlara da evinde cihazını kullananlar kontrolcü satıyor ama denk gelmek ve anlamak lazım.

Bende öyle düşünmüştüm ama sonra durumunu gösterebilir misin dedim adama hiçbir çiziği yoktu ve o analogların derisi bile farklıydı.

Bende öyle düşünmüştüm ama sonra durumunu gösterebilir misin dedim adama hiçbir çiziği yoktu ve o analogların derisi bile farklıydı.
İşte o gördüğün parçaları değiştirebiliyor tamirciler. Sana tavsiyem internette ds4 tamir videolarını izlemen olur ne demek istediğimi gayet iyi anlarsın.

Arkadaşlar gittim aldım kolu almadan önce bayağı inceledim, adam da denetti zaten sağ olsun. Kullanıyorum gayet memnunum sorun yok, cevap veren herkese teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı