DenizED Kilopat Katılım 13 Şubat 2018 Mesajlar 893 Çözümler 2 30 Kasım 2020 #1 2 tanesini 500 TL'ye alacağım. Test edeceğiz. Kesin orijinal olduğunu test etme yöntemi var mıdır? 500 TL eder mi? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Kasım 2020
2 tanesini 500 TL'ye alacağım. Test edeceğiz. Kesin orijinal olduğunu test etme yöntemi var mıdır? 500 TL eder mi?
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 30 Kasım 2020 #2 Bir tanesi olsa anlarım ama iki tanesi böyle bir fiyatta ise ne olabilir bilmiyorum. Gerçek olmayabilir veya bir sorunu olabilir.
Bir tanesi olsa anlarım ama iki tanesi böyle bir fiyatta ise ne olabilir bilmiyorum. Gerçek olmayabilir veya bir sorunu olabilir.
xCheesy99 Decipat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 3.572 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Sweet Home Alabama 30 Kasım 2020 #3 Alınmaz. Ben aldım sağ analoğu bozuk çıktı.
DenizED Kilopat Katılım 13 Şubat 2018 Mesajlar 893 Çözümler 2 30 Kasım 2020 #4 SONY PS4 Dualshock 4 Controller Black v2 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu alınır mı?
SONY PS4 Dualshock 4 Controller Black v2 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu alınır mı?
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 30 Kasım 2020 #5 DenizED dedi: SONY PS4 Dualshock 4 Controller Black v2 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu alınır mı? Genişletmek için tıkla... Orjinal. Alınabilir. Ne için kullanacaksınız?
DenizED dedi: SONY PS4 Dualshock 4 Controller Black v2 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu alınır mı? Genişletmek için tıkla... Orjinal. Alınabilir. Ne için kullanacaksınız?
DenizED Kilopat Katılım 13 Şubat 2018 Mesajlar 893 Çözümler 2 30 Kasım 2020 #6 PustiPowerV2 dedi: Orjinal. Alınabilir. Ne için kullanacaksınız? Genişletmek için tıkla... Rocket league ve fifa 21 için. Bu fiyat iyi midir? Uygun fiyata almak istiyorum.
PustiPowerV2 dedi: Orjinal. Alınabilir. Ne için kullanacaksınız? Genişletmek için tıkla... Rocket league ve fifa 21 için. Bu fiyat iyi midir? Uygun fiyata almak istiyorum.
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 30 Kasım 2020 #7 DenizED dedi: Rocket league ve fifa 21 için. Bu fiyat iyi midir? Uygun fiyata almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar üzerinde kullanacaksanız (Büyük ihtimal böyle kullanmayacaksınız.) önermem. PS4 üzerinde kullanılacaksa alınır.
DenizED dedi: Rocket league ve fifa 21 için. Bu fiyat iyi midir? Uygun fiyata almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar üzerinde kullanacaksanız (Büyük ihtimal böyle kullanmayacaksınız.) önermem. PS4 üzerinde kullanılacaksa alınır.
DenizED Kilopat Katılım 13 Şubat 2018 Mesajlar 893 Çözümler 2 30 Kasım 2020 #8 PustiPowerV2 dedi: Bilgisayar üzerinde kullanacaksanız (Büyük ihtimal böyle kullanmayacaksınız.) önermem. PS4 üzerinde kullanılacaksa alınır. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar için almayı düşünüyordum da bluetooth dongle ile bağlanabilir mi?
PustiPowerV2 dedi: Bilgisayar üzerinde kullanacaksanız (Büyük ihtimal böyle kullanmayacaksınız.) önermem. PS4 üzerinde kullanılacaksa alınır. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar için almayı düşünüyordum da bluetooth dongle ile bağlanabilir mi?
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 30 Kasım 2020 #9 DenizED dedi: Bilgisayar için almayı düşünüyordum da bluetooth dongle ile bağlanabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bağlanabilir ama Monster Pusat Pro veya Logitech F710 hem daha ucuz hem de PC için daha iyi olur.
DenizED dedi: Bilgisayar için almayı düşünüyordum da bluetooth dongle ile bağlanabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bağlanabilir ama Monster Pusat Pro veya Logitech F710 hem daha ucuz hem de PC için daha iyi olur.