İkinci el ekran kartı almak

Bütçe
3000 Tl

lordS

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ilk çıktığında aldığım GTX 960 2 GB ekran kartım artık cidden yetersiz gelmeye başladı. Sıfır ekran kartlarının ücretleri de çok saçma duruyor. Elimde ki ekran kartını satıp yeni bir ekran kartı alacağım fakat büyük ihtimal ikinci el olur. Ne düşünüyorsunuz alınır mı sizce? ikinci el? Bütçem 3000 TL civarı, önerilere açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 1060 6 GB, GTX 1660Ti 6 GB, RX 580 8 GB.

Bütçe bir tık artarsa GTX1660 Super bulunabilir.

İkinci el ekran kartını satın almadan önce sıcaklık ve çekirdek hızlarını iyice test etmeniz lazım. Patlak bir ürün almamaya dikkat edin. Ekran kartlarında bu gibi defolu ikinci el satış çok oluyor.

Bu seviyede alınabilecek maksimum kart 1660/Ti/Super olur. Güzelde olur. Tavsiye ederim. Bir miktar daha arttırabilirseniz RTX 2060 olur. Ama diğer sistem özelliklerini bilmiyorum, onlarda önemli.

1) İkinci el alınır. Testlerini yapar, fiziksel durumuna bakarsınız.

2) GTX 1070 düşünebilirsiniz hocam. İşlemciniz de önemli ama.
Bu seviyede alınabilecek maksimum kart 1660/Ti/Super olur. Güzelde olur. Tavsiye ederim. Bir miktar daha arttırabilirseniz RTX 2060 olur. Ama diğer sistem özelliklerini bilmiyorum, onlarda önemli.
İşlemci i3-10100f 16gb ram var. 3500 civarlarında RTX 2060'ları gördüm ama ne kadar güvenilir bilemedim. Mining yapılmış mıdır, yapılmışsa sorun mudur bilmiyorum. 1660 S güzel bir seçenek gibi duruyor. AMD hiç önermiyorsunuz sanırım.

Bunları nasıl test edebilirim?

AMD niye önermeyelim?
Ama bildiğim kadar bütçenizde güzel AMD kart yok.

Eski seri AMD kartlarda driver kaynaklı sorunlar yaşayabilirsin hocam. İkinci el 6600'ler oluyor o fiyata bazen, onlara bakabilirsin. Miningden ziyade ne kadar süre mining yapılmış, sıcaklık değerleri ne durumda, garanti var mı; bunlar önemli.

İkinci el ekran kartı alırken test edin ona göre alın bozuk mu vs. bakın fake ekran kartı mı bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…