Ceasar128 Hectopat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 1.008 Makaleler 8 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:06 #21 mertbirsenn dedi: Aslında öyle bir durum da var tabii ama adam iyi niyetle yaklaştı. O yüzden sıkıntı yapmayacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam dikkat edin bak benim icim rahat etmedi burada. Her hareketine supheyle yaklasin, iyi niyetli diye dolandirici olamaz anlamina gelmez.
mertbirsenn dedi: Aslında öyle bir durum da var tabii ama adam iyi niyetle yaklaştı. O yüzden sıkıntı yapmayacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam dikkat edin bak benim icim rahat etmedi burada. Her hareketine supheyle yaklasin, iyi niyetli diye dolandirici olamaz anlamina gelmez.
belfort 394 Picopat Katılım 4 Eylül 2025 Mesajlar 381 Bugün 01:08 #22 Hocam açıkçası benim başıma gelse geri almam. Kimseninde almasını önermem.
U uyuyan sultan hakim Hectopat Katılım 14 Mayıs 2022 Mesajlar 535 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:21 #23 PlayStation Oyuncusu dedi: Nasıl sattıysanız o şekilde geri alın. Ayrıca kişisel bir noktaya değinmek istiyorum 500 cayma bedelini de alıcı arkadaşa verin, haksız kazanç oluyor. Genişletmek için tıkla... Niye haksız kazanç olsun hocam başta ne konuşulduysa o
PlayStation Oyuncusu dedi: Nasıl sattıysanız o şekilde geri alın. Ayrıca kişisel bir noktaya değinmek istiyorum 500 cayma bedelini de alıcı arkadaşa verin, haksız kazanç oluyor. Genişletmek için tıkla... Niye haksız kazanç olsun hocam başta ne konuşulduysa o
PlayStation Oyuncusu Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 1.626 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer Türkiye Bugün 01:23 #24 uyuyan sultan hakim dedi: Niye haksız kazanç olsun hocam başta ne konuşulduysa o Genişletmek için tıkla... Şahsi düşüncemi belirtiyorum hocam, ben olsam saygı göstergesi olarak bile hayır derdim.
uyuyan sultan hakim dedi: Niye haksız kazanç olsun hocam başta ne konuşulduysa o Genişletmek için tıkla... Şahsi düşüncemi belirtiyorum hocam, ben olsam saygı göstergesi olarak bile hayır derdim.
U uyuyan sultan hakim Hectopat Katılım 14 Mayıs 2022 Mesajlar 535 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:24 #25 PlayStation Oyuncusu dedi: Şahsi düşüncemi belirtiyorum hocam, ben olsam saygı göstergesi olarak bile hayır derdim. Genişletmek için tıkla... Bence düşünceniz hatalı hocam çünkü 3 gün gibi bir zaman kaybı yaşatmış arkadaş en başta almasaydı o 3 günde kartı satabilirdi
PlayStation Oyuncusu dedi: Şahsi düşüncemi belirtiyorum hocam, ben olsam saygı göstergesi olarak bile hayır derdim. Genişletmek için tıkla... Bence düşünceniz hatalı hocam çünkü 3 gün gibi bir zaman kaybı yaşatmış arkadaş en başta almasaydı o 3 günde kartı satabilirdi
PlayStation Oyuncusu Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 1.626 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer Türkiye Bugün 01:25 #26 uyuyan sultan hakim dedi: Bence düşünceniz hatalı hocam çünkü 3 gün gibi bir zaman kaybı yaşatmış arkadaş en başta almasaydı o 3 günde kartı satabilirdi. Genişletmek için tıkla... Kartı zaten satmış neden zaman kaybı olsun?
uyuyan sultan hakim dedi: Bence düşünceniz hatalı hocam çünkü 3 gün gibi bir zaman kaybı yaşatmış arkadaş en başta almasaydı o 3 günde kartı satabilirdi. Genişletmek için tıkla... Kartı zaten satmış neden zaman kaybı olsun?
Ceasar128 Hectopat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 1.008 Makaleler 8 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:28 #27 PlayStation Oyuncusu dedi: Kartı zaten satmış neden zaman kaybı olsun? Genişletmek için tıkla... Adamin o riske girme gibi bir zorunlulugu yok iade alip, tekrar ugrasacak satmakla. Neden haksiz kazanc oluyor? Bu iade alan satici riske girip tekrar ugrasacak satmakla, belki de olani da kaybedecek.
PlayStation Oyuncusu dedi: Kartı zaten satmış neden zaman kaybı olsun? Genişletmek için tıkla... Adamin o riske girme gibi bir zorunlulugu yok iade alip, tekrar ugrasacak satmakla. Neden haksiz kazanc oluyor? Bu iade alan satici riske girip tekrar ugrasacak satmakla, belki de olani da kaybedecek.
U uyuyan sultan hakim Hectopat Katılım 14 Mayıs 2022 Mesajlar 535 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 dakika önce #28 PlayStation Oyuncusu dedi: Kartı zaten satmış neden zaman kaybı olsun? Genişletmek için tıkla... Arkadaş kartı iade alırsa o 500 tlde zaman kaybını gidercek
PlayStation Oyuncusu dedi: Kartı zaten satmış neden zaman kaybı olsun? Genişletmek için tıkla... Arkadaş kartı iade alırsa o 500 tlde zaman kaybını gidercek