marcel'o Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 2.702 Makaleler 1 Çözümler 138 28 Şubat 2020 #11 Son bir soru daha sormak istiyorum. Ürünün garantisi bitmişse ve faturası yoksa sıkıntı olur mu, bitmemişse de olur mu ayrıca?
Son bir soru daha sormak istiyorum. Ürünün garantisi bitmişse ve faturası yoksa sıkıntı olur mu, bitmemişse de olur mu ayrıca?
Gh0stFac3 Hectopat Katılım 12 Ekim 2018 Mesajlar 67 Çözümler 1 28 Şubat 2020 #12 marcel'o dedi: Son bir soru daha sormak istiyorum. Ürünün garantisi bitmişse ve faturası yoksa sıkıntı olur mu, bitmemişse de olur mu ayrıca? Genişletmek için tıkla... Ben garantisi olmadan almıştım. Garantisi olursa bir sıkıntı olduğu zaman gönderebilirsiniz ama yoksa tamircilerle kanka olursunuz. Ama fazla kurcalamazsanız bir sıkıntı da olmaz diye düşünüyorum.
marcel'o dedi: Son bir soru daha sormak istiyorum. Ürünün garantisi bitmişse ve faturası yoksa sıkıntı olur mu, bitmemişse de olur mu ayrıca? Genişletmek için tıkla... Ben garantisi olmadan almıştım. Garantisi olursa bir sıkıntı olduğu zaman gönderebilirsiniz ama yoksa tamircilerle kanka olursunuz. Ama fazla kurcalamazsanız bir sıkıntı da olmaz diye düşünüyorum.
Kreinnar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 1.627 Çözümler 3 28 Şubat 2020 #13 gigabyte rtx2060oc + tuf b450-plus + ryzen5 2600 üçlüsü 3500 eder mi (1 yıl kullanulmış)