İkinci el ekran kartına hangi testler yapılmalıdır?

Nereden gorebilirim isindigini.

Şu an boyle.
1742644341505.png

1742644493913.png

Memory olan mi?

FurMark'ta soyle bir şey yasadim hocam. Testi baslattim. Fan hizi orada %20 gozukuyordu. Hiç artmiyor. Almadan once evde FurMark'ta %50 civarinda calisiyordu fanlar. MSI Afterburner ile denemek icin fanlari %100e cektim. FurMark'ta gene degismedi. Sonrasinda Afterburner'de otomatige aldim. Fanlar FurMark uzerinde olmasi gereken degere cikti.

VRAM testinde kart isinmiyor degil mi? Şu an 52 derecede calisiyor. Fanlarda %21 calisiyor.

Fan hızı sürekli yukarı aşağı oynamaz belirli sıcaklığı geçince fan hızını miktar miktar yükseltir sıkıntı olduğunu sanmıyorum.

Fan hızı sürekli yukarı aşağı oynamaz belirli sıcaklığı geçince fan hızını miktar miktar yükseltir sıkıntı olduğunu sanmıyorum.

Ben bir sıkıntı görmedim, zaten OCCT testi sıcaklık ölçmek için değil donanımda bir sorun var mı diye yapılır. 1 saat sonunda error kısmına bir şey gelmezse gönlünüz rahat olsun.

Tamamdir.
1. FurMark'ta kartin modeli farkli bunun sebebi ne olabilir? Bende model XFX SWFT 210. FurMark'ta speedster merch 308 yaziyor.
2. God of War: Ragnarok oyunu var şu an test edebilecegim sadece. Onda ilk bir 30 saniye falan oyun hayvan gibi droplaniyor. 2 kere yasadim. GPU kullanimi 50 - 100 falan takiliyor. Sonrasinda stabil oluyor. Bunun sebebi nedir?
3. VRAM testi olurken GoW girebilir miyim? Sorun olur mu?

Tamamdir.
1. FurMark'ta kartin modeli farkli bunun sebebi ne olabilir? Bende model XFX SWFT 210. FurMark'ta speedster merch 308 yaziyor.
2. God of War: Ragnarok oyunu var şu an test edebilecegim sadece. Onda ilk bir 30 saniye falan oyun hayvan gibi droplaniyor. 2 kere yasadim. GPU kullanimi 50 - 100 falan takiliyor. Sonrasinda stabil oluyor. Bunun sebebi nedir?
3. VRAM testi olurken GoW girebilir miyim? Sorun olur mu?

Kartın içi hiç açılmış mı?

Kartın içi hiç açılmış mı?

Etiket uzerinde. VRAM bittikten sonra fotograf atarim ustunu. FPS degerlerimde sorun yok gibi. GoW r Ultra ayarlarda FSR 3.1 kalite modunda 100-130 FPS aliyorum.

@SerdarT35
Basinda degildim ama bir şey olmamis gibi.

1742648304647.png

God of War: Ragnarok oyunu var şu an test edebilecegim sadece. Onda ilk bir 30 saniye falan oyun hayvan gibi droplaniyor. 2 kere yasadim. GPU kullanimi 50 - 100 falan takiliyor. Sonrasinda stabil oluyor. Bunun sebebi ne olabilir? Sorun teskil eder mi?

Dosya Ekleri

• 1742648333928.png
    1742648333928.png
    226,5 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
Etiket uzerinde. VRAM bittikten sonra fotograf atarim ustunu. FPS degerlerimde sorun yok gibi. GoW r Ultra ayarlarda FSR 3.1 kalite modunda 100-130 FPS aliyorum.

@SerdarT35
Basinda degildim ama bir şey olmamis gibi.

Eki Görüntüle 2451525

God of War: Ragnarok oyunu var şu an test edebilecegim sadece. Onda ilk bir 30 saniye falan oyun hayvan gibi droplaniyor. 2 kere yasadim. GPU kullanimi 50 - 100 falan takiliyor. Sonrasinda stabil oluyor. Bunun sebebi ne olabilir? Sorun teskil eder mi?
OCCT sonucu güzel ancak GoW'da yaşadığınız sorunun nedenini bilmiyorum.

Bir de 3DMark yapacagim son olarak.

1742649135466.png

Hocalarim bu kartta bir sorun var bence. FPS'ler dalgali. Ama testlerin hepsi duzgun? Neden boyle? Acaba driver falan mi kaynakli?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı