İkinci el ekran kartları güvenilir mi?

329490

Hectopat
Merhabalar;
Ben internetten ikinci el RX 460 almak istiyorum. Satıcı açıklamasında kesinlikle mining yapılmamıştır gibi şeyler yazıyor.
Eğer mining yapılmışsa nasıl anlaşılır? Cevaplarınızı bekliyorum.

Bir de son bir sorum olacak bu ikinci el ekran kartları daha önce de kullanıldığı için daha kötü performans verme gibi bir olasılık var mı?

Decay olayını bu konu açılınca biraz araştırdım. GPU çekirdeğine çok bir zarar gelmiyor.
Uzun süre sıcak çalışmak. Kartın diğer bileşenleri yavaş yavaş bozmaya başlıyor özellikle FAN gibi plastik parçaları. Miningde Rig olarak 6-7 tane kart dip dibe 7/24 çalıştırılıyor. Silikona zarar gelmese bile kartın fiziksel bütünlüğü hasar görüyor.
Eğer mining yapılmamışsa ve kartının sizden saklanan bir kusuru yoksa ikici el ekran kartı sorun yaratmayacaktır. Yine de test yapmadan denemeden almayın.

Elden deneme şansım da yok tek çare sıfır rx 550 almaktansa ikinci el rx 460 almak artık yazılanlara güveneceğim yapacak bir şey yok. Cevaplar için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…