Yuxi Hectopat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 161 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060-6G, Ryzen 5 5600, 16GB 3444mhz Cinsiyet Kadın 1 Ocak 2025 #1 İkinci el ekran kartı satiyorum kutusu falan hiçbir seyi yok nasıl kargoya vermeliyim?
Ayturan Decipat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 4.300 Çözümler 32 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #2 Yuxi dedi: İkinci el ekran kartı satiyorum kutusu falan hiçbir seyi yok nasıl kargoya vermeliyim? Genişletmek için tıkla... Patpat naylona sar. Ürününe uygun kutuya koy gönder. Artı 0 Eksi
Yuxi dedi: İkinci el ekran kartı satiyorum kutusu falan hiçbir seyi yok nasıl kargoya vermeliyim? Genişletmek için tıkla... Patpat naylona sar. Ürününe uygun kutuya koy gönder.
Efe1674 Hectopat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 1.318 Çözümler 12 Yer Antalya 1 Ocak 2025 #3 Yuxi dedi: İkinci el ekran kartı satiyorum kutusu falan hiçbir seyi yok nasıl kargoya vermeliyim? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı boyutunda bir kutu bulup kartı pat pat ile iyici sarman lazım. Kutu büyük olursa yol halinde sallanarak gider. Artı 0 Eksi
Yuxi dedi: İkinci el ekran kartı satiyorum kutusu falan hiçbir seyi yok nasıl kargoya vermeliyim? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı boyutunda bir kutu bulup kartı pat pat ile iyici sarman lazım. Kutu büyük olursa yol halinde sallanarak gider.
fiu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 4.479 Çözümler 11 1 Ocak 2025 #4 Bazı kargocular ürünün fotoğrafını çekiyor gönderi işlemi esnasında, önce sarıp sonra açmak zorunda kalma. Artı 0 Eksi
Bazı kargocular ürünün fotoğrafını çekiyor gönderi işlemi esnasında, önce sarıp sonra açmak zorunda kalma.
KS KS Yuxi Hectopat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 161 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060-6G, Ryzen 5 5600, 16GB 3444mhz Cinsiyet Kadın 2 Ocak 2025 #5 Ayturan dedi: Patpat naylona SAR. Ürününe uygun kutuya koy gönder. Genişletmek için tıkla... Ayakkabi kutusuna koysam olur mu? Ayrica patpat naylon nereden bulabilirim bimilyonculardada yokmus. Artı 0 Eksi
Ayturan dedi: Patpat naylona SAR. Ürününe uygun kutuya koy gönder. Genişletmek için tıkla... Ayakkabi kutusuna koysam olur mu? Ayrica patpat naylon nereden bulabilirim bimilyonculardada yokmus.