İkinci el F710 alınır mı?

Bütçe
150-250

Micsiz

Hectopat
Yer
Aselsan MTAL
Daha fazla  
Meslek
Elektronik Mühendisliği Öğrencisi
Merhaba, 250 lira civarına, F310 yerine F710 almayı planlıyorum ikinci elden sırf titreşim var diye. Genelde çok yarış oyunu oynamam ama heves işte. PS4'ü olan kuzenimde NFS Rivals vardı, aynı hissi tekrar yaşamak istiyorum açıkçası.

Şu an Steam hesabımda Assetto Corsa var, ki Game Pass alacağım yani FH4 de oynayabileceğim. ETS 2 de alayım hatta indirimdeyken, dursun.

Sizce ikinci el temiz bulup alınır mı? COVID sorun değil. Ele çok ağırlık yapıyor mu, DS4 veya X360 kollarıyla karşılaştırılınca?

F310 alırsam, temiz bir ikinci eli 150 liraya alma şansım var. Her yerden para kısmaya çalışıyorum, siz ne dersiniz?

F710 sahibiyim, gayet iyi bir cihaz. Temiz ise alınır.

F710 sahibiyim, gayet iyi bir cihaz. Temiz ise alınır.
Ele ağır geliyor mu peki? Uzun kullanımda yoruyor mu? Ve son olarak kabloyla da kullanılma şansı var mı aynı F310 gibi?

Kabloyla kullanılmaz. Ağır sayılır rakiplerine göre çünkü pille çalışıyor. Uzatma kablosu yoksa sakın alma. Uzatma kablosuz sağlıklı çalışmıyor artık.

Titreşim hikaye. Pili daha çabuk tüketiyor. Ayrıca Dualsense dışında iyi denecek bir titreşim yok bence.

O zaman F310 diyorsun. Teşekkür ederim.

6-7 senedir kullanıyorum çok iyi alet ama artık alıcıda sorun var bende de. Araya bacağım girse bile anlık kopmalar oluyor. F310 al derim ben de

Ele ağır geliyor mu peki? Uzun kullanımda yoruyor mu? Ve son olarak kabloyla da kullanılma şansı var mı aynı F310 gibi?
Kablo ile kullanamazsınız. Elime hiç ağır gelmiyor fakat Xbox One S kumandasından azcık daha ağır. Uzun kullanımda yormuyor.

Kablo ile kullanamazsınız. Elime hiç ağır gelmiyor fakat Xbox One S kumandasından azcık daha ağır. Uzun kullanımda yormuyor.
Hocam bir taraf kabloyla kullanamazsınız diyor diğer taraf uzatma kablosuyla kullansana diyor. Şimdi ben buna şarj aleti kablosunun bir ucunu takıp diğer ucunu da kasaya takınca görmüyor mu?

Hocam bir taraf kabloyla kullanamazsınız diyor diğer taraf uzatma kablosuyla kullansana diyor. Şimdi ben buna şarj aleti kablosunun bir ucunu takıp diğer ucunu da kasaya takınca görmüyor mu?
Dostum F710 şarjla çalışmıyor pille çalışıyor. Uzatma kablosu da USB alıcısını uzatıyor.

Şöyle göstereyim sana. Uzatma kablosuna takıp masanın üstünde kullanıyorum alıcıyı. Kol tamamen kablosuz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…