İkinci El FX6300 Tabanlı Sistem Alınır mı?

Dev

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, bir arkadaşımın vasıtası ile teklif aldım.

• AMD Fx-6300
  • Asus M5A97 LE R2.0
  • 2x4GB 1600 Mhz Kingston Hyperx Fury
  • Sapphire R9 270X 256Bit 2GB Dual-X O.C
  • Hi-LEVEL 560/550MB 120 GB SSD
  • 500 GB 7200 RPM Samsung HDD
  • BOOST 450WATT POWER SUPPLY
  • AOC 21.5" i2269Vw

1700 TL teklif veriyor, sizce ne yapayım, almalı mıyım? Zaten PC toplayacaktım ama monitör ile birlikte 2500 civarına denk geliyor. Ultra high olarak GTA 5'i oynadığını söylüyor.

Ayrıca faturaları mevcut 9. ayda toplamış sistemi yani 3 4 aylık sistem.

Fikriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu sistemi almanı tavsiye ederim hem CPU'su daha yüksek hem de GPU'su Nvidia'nın Maxwell Mimarisine sahip en güncel mimaridir. Gayet performanslı F/P(Fiyat/Performans) bir sistem oldu. Bunu almanızı tavsiye ederim. Güncel oyunları en yüksek ayarlarda, AA ayarını abartmadığınız veya açmadığınız sürece 1080p düzeyinde 60FPS+ oynatabilecek düzeydedir.

Ancak arada 800tl fark var, o kadar zorlamak istemiyorum o yüzden bürtçemi. 1, 1.5 yıl idare etsin beni yeterli.
Ayrıca 2500 tl verecek olsa idim intel bir sistem toplamayı düşünüyordum.
Bence o sistemi almamalısınız ileride başınızı ağrıtabilir. Bu sistem ondan daha performanslı olur ve ileriye yönelik.

Ancak arada 800tl fark var, o kadar zorlamak istemiyorum o yüzden bürtçemi. 1, 1.5 yıl idare etsin beni yeterli.
Ayrıca 2500 tl verecek olsa idim intel bir sistem toplamayı düşünüyordum.

Benim bürtçem en fazla 2100tl şeklinde arkadaşlar.

2. el AMD sistem satın alacağınızdan dolayı AMD sistem konfigüre ettim. Ayrıca siz monitör ile beraber 2500TL yazmışsınız ve o fiyatın içerisinde monitör de bulunuyor.

Ayrıca Intel Skylake istiyorsan Hüseyin Çalışkan'ın önerdiği sistemi düşünmelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…