İkinci el FX8350 ve R9 290X Tabanlı Sistem Alma

Mustafa Pınar

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhabalar...
Yıllardır aktif olarak World of Tanks oynayan bir oyuncuyum yeni bir PC almaya karar verdim. Bütçem 2500 3000 arası dolayısıyla şu anki dolar kurları vs. beni ikinci ele doğru yönlendiriyor. İnternette yaptığım çeşitli araştırmalar sonrası bir PC'yi kendim için yeterli buldum ancak sistemde hemen bir şey gözüme çarptı, o da güç kaynağı Vs550. Tabii ki ilan sahibine sorsam şimdi herhangi bir sıkıntısı yoktur diyecektir o yüzden sizlerin yorumlarına ihtiyacım var, sistem şöyle;

• İşlemci:AMD FX 8350 Eight Core Processor 4GHz
  • RAM:8 GB-DDR3-1668 MHz
  • Ekran Kartı:AMD Radeon R9 290x 4GB 512 Bit GDDR5
  • Anakart:ASUSTeK COMPUTER INC. M5A97 EVO R2.0
  • Harddisk:WDC WD10 EZEX-22BN5A0 SATA 1TB

Bu ekran kartı ve bu işlemciye Vs550 power takılmış, benim acemi gözüme bile bu durum battı en azından 600W olsa sistem için idare edebilir gibi ancak şimdi içimde bir şüphe oluştu. Sizin yorumunuz nedir? Bu kasaya bu power yeterli midir? Ayrıca bu kasa bu fiyat ideal midir? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...

AMD Sistemli Temiz Toplama Bilgisayar - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 230719757

Son düzenleyen: Moderatör:
Ara Toplam2.687,90 TL
Toplam KDV483,82 TL
Sepet Toplam Fiyatı3.171,72 TL
[TBODY] [/TBODY]

Şu sistem daha performanslı olur, eğer monitörün varsa sisteme bir SSD ve ya anakartı biraz daha yüksek bir model alabilirsin.

Toplanılan yer Sinerji.

Ara Toplam2.687,90 TL
Toplam KDV483,82 TL
Sepet Toplam Fiyatı3.171,72 TL
[TBODY] [/TBODY]
Şu sistem daha performanslı olur, eğer monitörün varsa sisteme bir SSD ve ya anakartı biraz daha yüksek bir model alabilirsin.

Toplanılan yer Sinerji.

Hocam fiyatlar artmış durumda. Sizin yazdıklarınız dolar düşük iken fiyatlar.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı