İkinci el G920 mi alınır mı?

Fivemci53

Centipat
Daha fazla  
2. el olarak G920 almayı düşünüyorum ama kronik herhangi bir sorunu var mı YouTube birkaç adet videosu var detaylı da değil alınır mı?

2. el olarak G920 almayı düşünüyorum ama kronik herhangi bir sorunu var mı YouTube birkaç adet videosu var detaylı da değil alınır mı?

H-Shifterda var kronik sorun. Her sekilde bir sure sonra bozuluyor. Direksiyonu alirken yaptirmaniz gereken testler sirasiyla
1- Direksiyon baglandiginda kendini kalibre ediyor mu?
2- G HUB uzerinden pedal ve direksiyonun potansiyometrelerini kontrol ettirin yani tam sag ve sol dondurun. Pedallarda ise yavas yavas basin cekin.
3- Herhangi destekli bir oyunda tum tuslarin calistigindan emin olun.
Ayrica PC icin alacaksaniz G29 alin fiyat farki 300-500 civari ise. Ekstra tuslar ve devir gostergesi mevcut.

PC im var Xbox'da almayı düşünüyorum ikisinde de oynarım diye düşünüyordum sizce ne yapmalıyım
H-Shifterda var kronik sorun. Her sekilde bir sure sonra bozuluyor. Direksiyonu alirken yaptirmaniz gereken testler sirasiyla
1- Direksiyon baglandiginda kendini kalibre ediyor mu?
2- G HUB uzerinden pedal ve direksiyonun potansiyometrelerini kontrol ettirin yani tam sag ve sol dondurun. Pedallarda ise yavas yavas basin cekin.
3- Herhangi destekli bir oyunda tum tuslarin calistigindan emin olun.
Ayrica PC icin alacaksaniz G29 alin fiyat farki 300-500 civari ise. Ekstra tuslar ve devir gostergesi mevcut.

PC im var Xbox'da almayı düşünüyorum ikisinde de oynarım diye düşünüyordum sizce ne yapmalıyım

Vallahi Xbox'ta olan her yaris oyunu PC'de var. Diyorsaniz ki PC sorun cikarabilir Xbox'tan oynama ihtimalim az da var direkt G920 alabilirsiniz sorun olmaz. Dedigim gibi tek fark 3 tane tus 1 tane devir paneli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı