İkinci el Galax GTX1060 alınır mı?

UserBenchmark: AMD RX 570 vs Nvidia GTX 1060-3GB

GTX1060 3 GB burdan da anlaşılacağı gibi daha güçlü.
750TL'ye değermi bence değmez.850TL'ye sıfır bir RX570 almak varken.
650TL gibi fiyata alınabilir bence fiyatı düşürmeye çalışın.Olmadı arkadaşın için de sıfır ekran kartı alabilirsin.

Bunun için o kadar masraf yapmanıza gerek yok, 100 200 TL bandında 1 GB GDDR5 olan ekran kartı alabilirsiniz. AMD nin eski HD5xxx gibi ekran kartlarını alabilirsiniz örnek verdim sadece.
O kartlar ile oynanmıyor. RX570 ile bile takılmalar yaşanıyor
Hocam anlamıyorsunuz sanırım. RX570 SORUNLU BİR KART. Şimdi bir kart yüzünden hepsini suçlamayın falan diyeceksiniz. Forumda ki konulara göz atmanızı tavsiye ederim. Bir daha o riske girip RX570 falan alamam. Zaten elimdekini garantiye göndermeye çalışıyorum.

Tencent emülatörü çok sıkıntılı. Takılmaları herhangi bir donanıma bağlamamak lazım. Ben de benzer bir sistem kullanıyorum. 1060 6 GB var ama zaman zaman takılmalar oluyor bende de.

Ryzen 5 2600 işlemcim var. Corsair 2x8GB 3000Mhz ram var. Bu durumda neden takılıyor peki?
Kullandığın emülatör ve ayarlarından kaynaklanıyor. Tencent emülatör kullan öncelikle. Sana bir öneride bulunabilirim. Ekran kartı almadan önce GFX Tool programın güncel sürümünü indir, gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra oyuna gir. Belki de hiç ekran kartı almana gerek kalmaz ve 60 FPS olarak oynayabilirsin.

Tencent emulatör kullanıyorum zaten. GFX Tool vs. artık işlemiyor. Ben zaten 60 FPS alıyorum bazen takılmalar oluyor sadece.

Tencent emulatör kullanıyorum zaten. GFX Tool vs. artık işlemiyor. Ben zaten 60 FPS alıyorum bazen takılmalar oluyor sadece.
Bunu baştan söyleseydiniz keşke. Halihazırda 60 FPS alıyorsanız takılmalar donmalar ara sıra 45 FPS düşmesi normaldir zaten, bu ekran kartı takılı olsa da olur olmasa da olur. Emülatör olduğu için FPS hiçbir zaman stabil olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…