İkinci el Galaxy S10 alınır mı?

Hayırlı olsun keşke s10 plus alsaydınız batarya olarak s10e ve s10 plusun gerisindedir düz s10.
Şu an yapmanız gereken zaten gidip deji batarya taktırmak bu cihazlar aldığınız bataryası ile kullanılmaz. Ben s10e almıştım geçen sene sahibinden direk deji taktırdım harika bi cihaz.

S10 serisi samsungun en iyi tasarıma sahip serisi ve çok hafiftir. Ayarlaradan çözünürlüğü artırmayı unutmayın. Aldığınız telefonun 550ppi piksel yoğunluğu var şu an hiçbir telefonda yok.

Hocam bugün telefonu aldım ve şu an kurcalıyorum. Telefonda çizik dahi yok. Tek sıkıntısı batarya diyebilirim o da normal mi bilmiyorum ama bana bir tık hızlı bitiyor gibi geldi.

Dediğim gibi, S10'un bataryası hızlı gidiyor. Batarya alacak olursan tavsiyem, kendin takma. 4 saatte ancak sökebildim eskiyi, ve sökerken yanlışlıkla kameraya dokundum.

Teşekkürler hocam. S10 Plus olsa daha iyi olacaktı tabii ama bu da çok hoşuma gitti. Telefoncu tanıdığıma sordum o da Deji batarya dedi. Bataryayı en kısa sürede değiştirmeyi düşünüyorum. bu arada telefonu 720p kullanıyorum şarj yemesin diye.

Dediğim gibi, S10'un bataryası hızlı gidiyor. Batarya alacak olursan tavsiyem, kendin takma. 4 saatte ancak sökebildim eskiyi, ve sökerken yanlışlıkla kameraya dokundum.

Yok hocam kendim girişmem o tarz işlere.

Batarya değişimi sağlarsınız bir şeyi kalmaz bir de acaba PUBG falan mı oynuyorsunuz acaba bende de S20 FE vardı bana da yetmiyordu 2-3 saat oyun oynuyordum sabahleyin ikindiye zor dayanıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…