O octaviavrs Hectopat Katılım 24 Mart 2017 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2017 #1 Ben S8 almayı düşünüyorum. 2. el alıcam ama sahibinden de hep 2 aylık, 3 aylık garantili S8 telefonlar var. Bi insan neden 4 bin TL verip o cihazı yarı fiyatına satmak ister ki? Sizce mantıklı mı 2. el az kullanılmış almak? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Kasım 2017
Ben S8 almayı düşünüyorum. 2. el alıcam ama sahibinden de hep 2 aylık, 3 aylık garantili S8 telefonlar var. Bi insan neden 4 bin TL verip o cihazı yarı fiyatına satmak ister ki? Sizce mantıklı mı 2. el az kullanılmış almak?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2017 #2 Sahibinden üzerinden alışveriş yapacaksan GET'li ürünlere bak, yoksa dolandırılmaya oldukça müsait bir platformdur. Ürünü ne kadara alacaksın?
Sahibinden üzerinden alışveriş yapacaksan GET'li ürünlere bak, yoksa dolandırılmaya oldukça müsait bir platformdur. Ürünü ne kadara alacaksın?
airboss Hectopat Katılım 12 Şubat 2017 Mesajlar 722 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi Profil Kapağı 1522830363 18 Kasım 2017 #3 Çoğu kişi sevmese de çok mantıklı bir harekettir. Eğer çok para vermek istemiyorsan ve sıfırına oranla düşük fiyata bulduysan kaçırma al.
Çoğu kişi sevmese de çok mantıklı bir harekettir. Eğer çok para vermek istemiyorsan ve sıfırına oranla düşük fiyata bulduysan kaçırma al.
Voltran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 1.864 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2017 #4 Yarı fiyatına satmaları hiç mantıklı gelmedi. Ben olsam almazdım. Özellikle telefon piyasası ikinci el almak güvenilir olmadığı sürece mantıklı değil.
Yarı fiyatına satmaları hiç mantıklı gelmedi. Ben olsam almazdım. Özellikle telefon piyasası ikinci el almak güvenilir olmadığı sürece mantıklı değil.