İkinci El Gamemax 650W PSU Alınır mı?

Arkadaşlar yanlış anlaşılma gibi olmasın ama sistemim eski ve 4 yıl önce markası belirsiz 2. El psu almıştım hiçbir sorunu yok ama gtx 750 takıcam korkuyorum o yüzden değişicem....

İkinci el PSU alınmaz. Bir de böyle bir marka ömrü kısalmıştır. Sıkıntı çıkarma ihtimali yüksektir.

İkinci el PSU alınır fakat sağlam markanın, iyi kullanılmış PSU'su alınır.
Arkadaşlar yanlış anlaşılma gibi olmasın ama sistemim eski ve 4 yıl önce markası belirsiz 2. El psu almıştım hiçbir sorunu yok ama gtx 750 takıcam korkuyorum o yüzden değişicem....

Dostum hem soru soruyorsun hem de kendi soruna cevap veriyorsun. İnsanlar bu PSU'yu sana önermiyorsa biraz laf dinle.
Sana göre. Güç Kaynağının ikinci el alınmasında bir sakınca yoktur.

Bu kadar abartıyorsunuz da güç kaynağının patlamasına dair internette gezeyim dedim hiçbir şey bulamadım. Emin misiniz bomba gibi tehlikeli olduğuna? Öyle bir şey olsaydı zaten satılmazdı.

Biraz mübalağa nedir anlamalısın dostum. Patlamadan kasıt atom bombası etkisi mi bekliyorsun? Saçma sapan bir markanın, güvenlik önlemleri alınmamış ve kalitesiz devrelerden oluşan PSU'sunu PC'ne taktığında, diğer donanım parçalarını riske atmış oluyorsun. Öyle bir şey olsaydı zaten satılmazdı diyorsun da bugün piyasada tonlarca zararlı ve insanların hayatını karartmış ürünler var. Onlar neden satıldı ya da satılıyor?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı