İkinci el GT 1030 alınır mı?

Bu fiyat bandında fazla alternatifiniz yok. Ben de geçen yıl 900 TL civarına almıştım. Güç kaynağında PCI-e güç bağlantısı bulunmayan, küçük ince bir ofis kasası için fazla alternatifim yoktu. Sizin de başka alternatifiniz yoksa tercih edilebilir. Biraz daha uygun fiyata da bulabilirsiniz belki.

GDDR5 bellek kullanan modellerden olmasına önem vermenizi şiddetle tavsiye ediyorum. DDR4 bellek kullanan GT 1030 modelleri ile GDDR5 bellek kullanan GT 1030 modelleri arasında gözle görülür bir performans farkı bulunuyor.

Uzun süre kullandım. Yeni nesil oyunlarda saç baş yoldurtur. 2015 önceki derken ne gibi?

Ya GTA 5 FPS oyunları Call of Duty Minecraft vs.

Kesinlikle alınmaz, geçen ay kargo dahil 1000 liraya GTX 1050 aldım kardeşime ve sorunsuz çalışıyor. Aynı fiyata daha güzel alternatifler varken GT serisi ve çöp bir karta bu kadar para verilmez.

2el kart alırken biraz çekiniyorum hıyar göndercekler diye bir de bu kartı yüz yüze satın alarak alacaktım.

Ya GTA 5 FPS oyunları Call of Duty Minecraft vs.

2el kart alırken biraz çekiniyorum hıyar göndercekler diye bir de bu kartı yüz yüze satın alarak alacaktım.

Nolursa olsun GT serisi bir karta 1000 TL civarı para vermek akıl kârı değil.

Facebook gruplarında modeline göre 1050 Ti modelini 1300-1700 arası satıyorlar.

1050'ye yakın performans veren RX 560'da bakabilirsiniz. 1000tl'ye rahat bulunur.

RX 470 ve üstü miningli olduğu için yazmıyorum.

Facebook gruplarında modeline göre 1050 Ti modelini 1300-1700 arası satıyorlar.

1050'ye yakın performans veren RX 560'da bakabilirsiniz. 1000TL'ye rahat bulunur.

RX 470 ve üstü miningli olduğu için yazmıyorum.

Biraz da PC'ye uygun bakıyorum 300W PSU Q9400 CPU var idarelik arıyorum ben zaten 4 5 aya güzel bir sistem alacağım kendime yoksa ben de biliyorum GT yerine GTX 1050 almayı ama yani sistem ortada yine de teşekkür ederim yardımın için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı