İkinci el GTX 1050 Ti almak

Letgo'da nasıl bir şekilde araştırmalıyım ve nelere dikkat etmeliyim küçük bir özet geçebilir misiniz rica etsem.

Arama yerine GTX1050 Ti yazıyorsun örnek oradan bak ilanlara makul gelen bir ilandaki kişinin profiline bak zaten anlaşılır bilgisayarcı olup olmadığı genelde adres yazarlar profilin açıklamasına. Dükkan adresini sorarsın ve deneme imkanı olup olmadığını sorarsın ve gidip denersin. Sıkıntılı kart belli eder kendini zaten. Bazı durumlarda belli olmayabilir 1-2 saat test yap adam bir şey demez zaten test edeceğim dersin yaparsın yapacağın testleri sıcaklıklarına falan bak zaten yüke sokunca kapanıyorsa uzaklaşırsın oradan.

FurMark testini hangi ayarlarda yapmalıyım 1080P 4X MSAA 10-20 dakikalığına yeterli olur mu?

Şöyle söyleyim süresi çok önemli değil yurt dışında vs insanlar 1-2 saat yapıyor testi siz test olurken sıcaklıklara ve performansa bakın yarım saat yeterli olur.

Anladım. Bu ilanlara kendi kartlarının değil de internetten kartın kutulu resmini koyanlar oluyor onlara güvenilebilir mi? Herkes 1050 Ti kartlara Letgo'da 900-950 TL yazmış...

Kartın kendi görüntüsünü koyanlardan bakarsanız daha iyi olur gidipte hüsran yaşamayın diye söylüyorum.

Anladım teşekkür ederim sahibinden ve Letgo'dan araştırmaya devam edeyim sanırım 700-800 1050 Ti için 2. el ideal fiyat fakat güç girişi olan bir model istiyorum ki OC yapabileyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…