İkinci el GTX 1050 Ti sistem

canboyraz

Decapat
Bu bilgisayarı almayı planlıyorum, tavsiyelerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum.

375175

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam GTX 1050 Ti'ı zaman zaman geçen veya aynı oerformansı veren GTX 960 alabilirsin. Ortalama 1500 TL'ye Aliexpress'ten GTX 960 sistem kurabilirsin. 4000 TL'ye sıfır olarak Intel Coffee Lake i3 8100 3.6GHz, GTX1060 6GB, 8GB DDR4, 1TB HDD 500W Oyun Bilgisayar - Oyuncu PC GTX 1060 6GB sistem kurulabiliyorken o sistem kesinlikle alınmaz.
Hızlıca kurdum parçaları tek tek toplarsanız daha uyguna bile gelebilir.
Hocam bu arada anakart 2133 Mhz ram desteklerken 3000 Mhz ram eklemişsiniz.

Bu sistemde gayet yeterli benim attığım sistemden istersen HDD yi çıkarır 24lık yada 480 lik SSD alırsın yılan olur makina 4000 lira o sistem için gereksiz pahalı.
Hocam gereksiz pahalı dediğiniz bilgisayarda GTX 1060 6GB var sizin önerdiğinizde ise RX 570 var. 2 kartın FPS farkları buyurun :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bence gereksiz pahalı olan sizinki.

Hocam gereksiz pahalı dediğiniz bilgisayarda GTX 1060 6GB var sizin önerdiğinizde ise RX 570 var. 2 kartın FPS farkları buyurun :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Arkadaşın gereksiz pahalı dediği sistem 2. El olan sanırım. 😊

Benim pahalı dediğim arkadaşın attığım hocam sizinki değil :)Ben hatta sizin sistemde olur demişim bence bir daha okumanızı tavsiye ederim :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı