Hocam bu arada anakart 2133 Mhz ram desteklerken 3000 Mhz ram eklemişsiniz.Hızlıca kurdum parçaları tek tek toplarsanız daha uyguna bile gelebilir.
Bu sistemde gayet yeterli benim attığım sistemden istersen HDD yi çıkarır 24lık yada 480 lik SSD alırsın yılan olur makina 4000 lira o sistem için gereksiz pahalı.Gerek yok. Bunu alman daha iyi. Bu sistemin 2 katı daha iyi performans alırsın.
AMD Ryzen 5 2500X 3.6GHz, GTX1060 6GB, 8GB Ram, 1TB HDD Oyuncu Bilgisayarı
Hocam gereksiz pahalı dediğiniz bilgisayarda GTX 1060 6GB var sizin önerdiğinizde ise RX 570 var. 2 kartın FPS farkları buyurun : bence gereksiz pahalı olan sizinki.Bu sistemde gayet yeterli benim attığım sistemden istersen HDD yi çıkarır 24lık yada 480 lik SSD alırsın yılan olur makina 4000 lira o sistem için gereksiz pahalı.
Hocam gereksiz pahalı dediğiniz bilgisayarda GTX 1060 6GB var sizin önerdiğinizde ise RX 570 var. 2 kartın FPS farkları buyurun : bence gereksiz pahalı olan sizinki.
Hocam gereksiz pahalı dediğiniz bilgisayarda GTX 1060 6GB var sizin önerdiğinizde ise RX 570 var. 2 kartın FPS farkları buyurun : bence gereksiz pahalı olan sizinki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.