Bu sistemde gayet yeterli benim attığım sistemden istersen HDD yi çıkarır 24lık yada 480 lik SSD alırsın yılan olur makina 4000 lira o sistem için gereksiz pahalı.
Hocam ben Gtx 1050 Tİ lı sisteme 4000 pahalı diyorum ve bu konuda sonuna kadar arkasındayım. Siz GTX 1060 lı sistem önermişsiniz onada güzel diyorum. Ha siz GTX 1050 Tİ lı sisteme 4000 lira ucuz diyorsanız o sizin görüşünüz bişey diyemem.
4000 TL' ye GTX 1050Ti sistem alınmaz. Sistem zaten 2. El. Bu paraya hem sıfır, hemde GTX 1050Ti' lı sistemden çok daha performanslı olan GTX 1060' lı sistemi önermek en mantıklısı. Kesinlikle o 2. El sistemi önermiyorum. Kim bilir ne sorunları vardır da onlardan bahsetmek bile istemiyorum. 2000 TL' ye GTX 1050 Ti' lı sistem olarak bir başlık açılsaydı tabiki alın derdim.
Bu sistemde gayet yeterli benim attığım sistemden istersen HDD yi çıkarır 24lık yada 480 lik SSD alırsın yılan olur makina 4000 lira o sistem için gereksiz pahalı.
Benim gözümde bir sıkıntı yoksa siz burada arkadaşın mesajını alıntılayıp sistemine gereksiz pahalı demişsiniz ve bende bu yüzden gereksiz pahalı değil dedim. Siz bu sisteme demedi iseniz zaten sorun yok.