M Mustafakrk12 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #11 Achlyis dedi: Bilgisayarcının söyledikleri hiç hayra alamet değil gibi. Bütçe artırıp 2. el 570 bakmak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Malesef daha fazla arttıyamıyorum. Max 1500 tl bütçem var.
Achlyis dedi: Bilgisayarcının söyledikleri hiç hayra alamet değil gibi. Bütçe artırıp 2. el 570 bakmak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Malesef daha fazla arttıyamıyorum. Max 1500 tl bütçem var.
Y YigitXS Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 2.212 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Mayıs 2023 #12 Mustafakrk12 dedi: Maalesef daha fazla arttıyamıyorum. Max 1500 TL bütçem var. Genişletmek için tıkla... Bu arada get sistemi'ne güvenebilirsin alıcı için çok iyi bir sistem ama satıcı için asıl kötü.
Mustafakrk12 dedi: Maalesef daha fazla arttıyamıyorum. Max 1500 TL bütçem var. Genişletmek için tıkla... Bu arada get sistemi'ne güvenebilirsin alıcı için çok iyi bir sistem ama satıcı için asıl kötü.