İkinci El GTX 1060 Almak

Aykut Paksoy

Megapat
İyi günler, 2. el ekran kartı almayı düşünüyorum. GTX1060 genelde minning için kullanılıyor. Sıfır GTX 1060 ve 1-2 yıl kullanışmış oyun için GTX 1060 ile minning için kullanılan 3-4 aylık GTX1060 arasında ne gibi farklar olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir yıl oyun için kullanılan GTX1060(günde 8 saat) ile 4 ay madencilik için kullanılan GTX1060 aynı süre kullanılmıştır. Fakat bu zamana kadar aralıksız çalışan mı daha iyidir yoksa 16 saat dinlenen mi? Ayrıca Nvidia’nın bu kartları oyunculara yönelik tasarladığını hatırlarsak, ömür farkı var. Madencilik için kullanılmışsa alınmaz.

Zaman öldürmüyorum ki ben, zaman geçiriyorum. Bu şekilde eğleniyorum, okul yok iş yok. :D :D
O şekilde öyle eğlendiğimi hatırlıyorum, aradan bir zaman geçtikten sonra bilgisayarım bozuldu birkaç ay geçti ve birşey farkettim zamanımı tam anlamıyla öldürmüşüm. Tabii sen bunu sadece istisna olarak aşırı nadir yapıyorsan sorun yok ama sürekli böyle isen bir psikoloğa görünsen iyi olur gibi. O sürelerde kendine çok şey katabilirsin.

'Hacım bi ekran kartı önerisi alabilirmiyim size zahmet çok fazla bütçem yok ona göre bi öneri verirseniz sevinirim.

işlemci- intel core i5-6402p
ram- 8 GB
anakart- H110M-D D3
win7 64bit

pubg,bf v.s oyunları oynuyorum genelde

O şekilde öyle eğlendiğimi hatırlıyorum, aradan bir zaman geçtikten sonra bilgisayarım bozuldu birkaç ay geçti ve birşey farkettim zamanımı tam anlamıyla öldürmüşüm. Tabii sen bunu sadece istisna olarak aşırı nadir yapıyorsan sorun yok ama sürekli böyle isen bir psikoloğa görünsen iyi olur gibi. O sürelerde kendine çok şey katabilirsin.
Sporuma gidiyorum, beslenmeme dikkat ediyorum, kitap okuyorum. Psikolojim gayet iyi, Eyvallah. :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı