İkinci El GTX 1060 vs. Sıfır GTX 1050 Ti

Aonaldi

Hectopat
Ekran kartında emin olamadığım bir konu var. Sizce MSI GTX 1060 6GB OC v1 sadece render için kullanılmış -20 gün boyunca- 1350TL ikinci el Vatan garantili ekran kartını mı almalıyım? Yoksa sıfır 1050Ti mi? (Ryzen 5 1500x işlemci kullanacağım 16 GB RAM ile birlikte.)

Son düzenleyen: Moderatör:

Tabii ki de 20 gün boyunca render için kullanılan MSI GTX 1060 6GB OC v1 modelini. 1050 Ti ile 1060 6 GB arasında ciddi performans farkı var. 1080P Ultra ayarlarda güncel oyunlarda 1050 Ti 30-40 FPS verir. 1060 45-60 FPS arası verir. Herhangi bir problemi var mı diye sorun. Zaten garantisi yeni başlamış. Fiyatta biraz daha indirim yaptırtabilirseniz gerçekten çok uyguna gelmiş olur. 30-40 FPS ile 50-60 FPS farkı oyunlarda bariz anlaşılır. Sonrasında pişman olmanı istemem.

Ben az bile söylemişim. Aradaki fark daha bile fazlaymış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tavsiyeleriniz için teşekkürler fiyatı biraz daha düşürmeye çalışırım sistemi topladığımda ilgilenirseniz oyun testlerini paylaşırım.

Rica ederim. Tabii ki de memnuniyet ve merakla sisteminizi oluşturduktan sonraki oyun test paylaşımınızı bekliyorum. Fakat sistemi toplamadan önce her bileşeni detaylıca araştırıp son kararı doğru tercihle vermenizi tavsiye ediyorum. Yani bütçenize en uygun ve en kaliteli bileşenleri seçip daha sonra pişman olmayacağınız şekilde kararınızı vermeniz gerekiyor. Aklınıza en ufak bir şey takıldığında sormaktan sakın çekinmeyin. Sonrasında 'Keşke' dememek için her parça için en doğru ve uyumlu parçaları seçmelisiniz. Kolay gelsin.

Acaba son paylaştığım sistem hakkında yorum yapabilir misiniz ? Dediğiniz gibi sonra pişman olacağım parçalar almak istemiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…