İkinci el GTX 1070 alınır mı?

Ürünü bir bilgisayar kullanıcısından alın demek istiyor. Madenciler sağ olsun piyasada adam gibi kart bırakmadılar. Test ederek alırsanız bir problem yaşayacağınızı düşünmüyorum. Şahsen ben değişik bir kafada olduğum için GTX 1070 yerine GTX 690 SLI yapardım tabi tercih sizin. :)

Ürünü bir bilgisayar kullanıcısından alın demek istiyor. Madenciler sağ olsun piyasada adam gibi kart bırakmadılar. Test ederek alırsanız bir problem yaşayacağınızı düşünmüyorum. Şahsen ben değişik bir kafada olduğum için GTX 1070 yerine GTX 690 SLI yapardım tabi tercih sizin. :)

Dx 11 olan bir ekran kartını yeni nesile göre toplamak hiç mantıklı değil :)

Birazcık fazla (!) güç harcayabilir. Ayrıca kafa iyiymiş, ben de istiyorum. :D

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı