İkinci el GTX 1080 Ti sistem alınır mı?

Süleyman Pro

Hectopat
Yer
Yalova
Daha fazla  
Meslek
Serbest meslek erbabi
İkinci el sistem buldum. Arkadaşım şu anki sistemimi verip üstüne 4.5k verirsem vereceğini söyledi. Yani sistemime 5K sayıp üstüne de 4.5k vereceğim.
Alacağım sistem:
  • Prime B450 M-K
  • Ryzen 3 3300X.
  • EVGA GTX 1080 Ti (FurMark testinde 76°)
  • Hyperxfury 16 GB RAM (Dual channel olduğunu söyledi)
  • PNY 480 GB SSD.
  • Frisby FC9235G kasa.
Kendi sistemim:
  • Ryzen 3 3200G.
  • Prime A320 M-K
  • 16 GB Hi-Level DDR4 RAM.
  • 600W Frisby kasa.
  • 240 GB Kingston SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkinci el sistem buldum. Arkadaşım şu anki sistemimi verip üstüne 4.5k verirsem vereceğini söyledi. Yani sistemime 5K sayıp üstüne de 4.5k vereceğim.
Alacağım sistem:
  • Prime B450 M-K
  • Ryzen 3 3300X.
  • EVGA GTX 1080 Ti (FurMark testinde 76°)
  • Hyperxfury 16 GB RAM (Dual channel olduğunu söyledi)
  • PNY 480 GB SSD.
  • Frisby FC9235G kasa.
Kendi sistemim:
  • Ryzen 3 3200G.
  • Prime A320 M-K
  • 16 GB Hi-Level DDR4 RAM.
  • 600W Frisby kasa.
  • 240 GB Kingston SSD.

Alınmaz hocam değmez bu fiyata.

İlk önce şunu söyleyeyim senin sistem 3.5kdan fazla etmez yani arkadaşın 5K sayıyorsa çok iyi. 2. olarak 4.5k ödeme ile o sistem alınır ve davasa fark yaşarsın. Ama o kasada gelen PSU varsa içinde o sıkıntı.
Hocam piyasayı pek bilmiyor.Polis olduğundan yoğun çalışıyor.Valorant açsa yeter gibisinden sistem arıyor ben de takas teklif ettim

Hocam piyasayı pek bilmiyor. Polis olduğundan yoğun çalışıyor.

Sizin cebinizden çıkan para 4.5k olacak ve bu açıdan bakarsak işlemcinin ciddi derecede güç kazanıyor, 3300X dediğimiz CPU doğru RAM ayarları ile R5 3600 gibi bir güç elde edebiliyor tek çekirdekte. GPU zaten 3060 seviyesine çok yakın bir GPU. RAM'ler, SSD ve anakart güzel bir tek kasa pek iyi değil bence. Sistemin mining geçmişi yoksa 4.5k ya böyle bir değişim gayet iyi.

Sizin cebinizden çıkan para 4.5k olacak ve bu açıdan bakarsak işlemcinin ciddi derecede güç kazanıyor, 3300X dediğimiz CPU doğru RAM ayarları ile R5 3600 gibi bir güç elde edebiliyor tek çekirdekte. GPU zaten 3060 seviyesine çok yakın bir GPU. RAM'ler, SSD ve anakart güzel bir tek kasa pek iyi değil bence. Sistemin mining geçmişi yoksa 4.5k ya böyle bir değişim gayet iyi.
Yok hocam dediğim gibi mining falan yapmadı.Bana mantıklı geldi ama diğer arkadaşlar üzerine biraz daha para ekle rx6600 sistem al diyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı