İkinci el GTX 1650 Super kartın sağlamlığı nasıl anlaşılır?

hdmi

Hectopat
Başlıkta da belirttiğim gibi ikinci el bir ASUS GTX 1650 Super O.C. Satın aldım 1 yıl garantisi var benim bu kartın sorunsuz olup olmadıgını nasıl anlarım?

Sicaklıkları kontrol edin. Ayrıca GPU için stres testleri var onlarla bir kontrol edin.

Başlıkta da belirttiğim gibi ikinci el bir ASUS GTX 1650 Super O.C. Satın aldım 1 yıl garantisi var benim bu kartın sorunsuz olup olmadıgını nasıl anlarım?

FurMark ve superposition testi yapabilirsiniz. Sıcaklık ve fan değerlerine bakın. Artı olarak oyun oynayabilirsiniz.

FurMark ve superposition testi yapabilirsiniz. Sıcaklık ve fan değerlerine bakın. Artı olarak oyun oynayabilirsiniz.

FurMark'ta hangi ayarlarda başlatmam gerekiyor ve daha önce hiç superposition kullanmadım o nasıl FurMark gibi mi?

Mavi ekran sürücü hatasını almam sanırım BIOS güncel Windows'ta güncel ekran kartına da güncel driver kurduktan sonra bir sorun sıkıntı çıkmaz umarım

Hayır neden mavi ekran alasınız. 1080P'de testleri yapmanız yeter. FurMark 10dakikalık bir test yeterli olacaktır. Superposition Extreme high olarak ayarları mevcut. Sonuçları internetten karşılaştırabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…