İkinci el GTX 750 Ti alınır mı?

Arkadaş Cumadan gelsin oyundaykende atarım.

Arkadaşlar GTX 750 alma işi iptal oldu maalesef ki çünkü adam satmaktan vazgeçti anlamadığım bir şekilde son raddede.
Ben de şuanda 1050 ti, rx 570 gibi bir şey almayı düşünüyorum da bunlarla gidecek bir işlemci önerir misiniz?(Fazla yukselmeyin çünkü ekran kartı yükseltmesi yapılmayacak)
Ha bir de yukarıda dediğim anakarta uyar mı bu parçalar?

Anakarta uyar ancak ben hala 2. El temiz B350-450 taraftarıyım, önceliğin RX 570 olsun eğer bulamazsan 1050 Ti bak. R5 1600 AF-2600 gayet yeterli olur ucuz olanı al ikisi de aynı işlemci sayılır. 1600 AF'yi uzun süre RX 580 ile kullandım.

Nasıl yani 6600'ün vermediği performansı GTX 750 nasıl verecek ki hocam sizin sistemde mi bir sıkıntı var yoksa diğer hocamın dediği verilerde mi bir hata var?
valorant işlemci oyunu ekran kartının o kadar da önemi yok aslında. 750 ti yanına r5 5500 koy fps yine yüksek olur

rx 580 + ryzen 5 3600 öneririm. İzlediğim adam 300 fps üstü alabiliyordu valorantta.

valorant işlemci oyunu ekran kartının o kadar da önemi yok aslında. 750 ti yanına r5 5500 koy fps yine yüksek olur

rx 580 + ryzen 5 3600 öneririm. İzlediğim adam 300 fps üstü alabiliyordu valorantta.
Hocam 580 şuanda bulamadım bulduklarim ya pahalı ya da bakımsız güvenilmez hatalı kartlar o yüzden 1050 ti veya 570 almayı düşünüyorum

B350 bulamadım ama 450 2k bandında duruma göre temiz durumuna göre tercih yapacağım hocam teşekkür ederim

Arkadaşına söyle duvara yaslamasın karakteri açık alanda görelim o FPS'i, kullanmadığım işlemci olsa inanacağım.

B serisi anakart gerçekten çok daha iyi olur OC+UV yaparsınız hem daha az güç çeker hem daha performanslı çalışır tadından yenmez.

Hocam b450 falan hiç bulamadım çok fazla yok olanlar da çok pahalı sıfırı da pahalı başka ne önerirsiniz ikinci el sıfır 1500 bütçeyle anakart bu iki parçaya uygun(ekran kartı 1030 da olabilir yakınımda temiz ucuza buldum da)

Yani parça falan yükseltmeyecek, oc de yapmayacak sistemin sahibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…