Merhaba arkadaşlar 2. el ekran kartı olarak GTX 750 Ti falan düşünüyorum 1200 TL'lerde bir fiyatı var ama güvenemiyorum. 3 ay sonra bozulursa ne olacak tekrar ekran kartı alamam. Sıfır alırsam GT 730 falan alabilirim en fazla, ne yapmalıyım?
Merhaba arkadaşlar 2. el ekran kartı olarak GTX 750 Ti falan düşünüyorum 1200 TL'lerde bir fiyatı var ama güvenemiyorum. 3 ay sonra bozulursa ne olacak tekrar ekran kartı alamam. Sıfır alırsam GT 730 falan alabilirim en fazla, ne yapmalıyım?
Hocam ikinci el almaktan korkuyorum çünkü bulunduğum ilde ekran kartı yok doğru düzgün İstanbul'dan falan alacağım ekran kartı bozuk gelirse? Veya ben get ile alacağım doğruladıktan sonra bozulursa hocam.
2.el al, ekran kartları o kadar narin şeyler değiller elimde 12 yıllık kart var hâlâ da çalışıyor. O paraya da 750ti yerine RX470 - 570 bulabilirsin. Nvidia olarak da GTX 1050 - 1050ti bulunabilir.
2.el al, ekran kartları o kadar narin şeyler değiller elimde 12 yıllık kart var hâlâ da çalışıyor. O paraya da 750 Ti yerine RX470 - 570 bulabilirsin. NVIDIA olarak da GTX 1050 - 1050 Ti bulunabilir.
RX470 8pin girişli. 6 pin girişli versiyonu da vardı ancak onu bulman imkansıza yakın. Şu an 2.el de genel olarak mining edition versiyonu dolu onlar da 8pin.
RX470 8pin girişli. 6 pin girişli versiyonu da vardı ancak onu bulman imkansıza yakın. Şu an 2.el de genel olarak mining Edition versiyonu dolu onlar da 8pin.