Mefistofeles Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.456 Çözümler 4 27 Şubat 2021 #21 zerdavones dedi: 2.el satış Hepse saphire güvenemiyorum baya ucuz Genişletmek için tıkla... Sapphire güzel marka ama ürün nasıl kullanıldı, arızası var mı onu bilmek lazım. Yaşadığınız şehirdeyse gidip görün.
zerdavones dedi: 2.el satış Hepse saphire güvenemiyorum baya ucuz Genişletmek için tıkla... Sapphire güzel marka ama ürün nasıl kullanıldı, arızası var mı onu bilmek lazım. Yaşadığınız şehirdeyse gidip görün.
Z zerdavones Femtopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #22 tuğrahan sezer dedi: Bu arada sistem özellikleriniz nedir? Darboğaz yapar mı yapmaz mı baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Sistemımde r5 3500x falan var orta seviye wolfteam bağımlısıyım rtx kartımı sattım gereksiz görüp tristessehivernale dedi: Fiyatı yüksek. 7870 var, çoğu oyunda denk veya biraz fazla FPS vermekte. 400-450'ye düşmüyorsa almayın. Kaç yıllık kart zaten. Genişletmek için tıkla... Çok eski değil mi onlar elimde patlar dşye korkuyorum
tuğrahan sezer dedi: Bu arada sistem özellikleriniz nedir? Darboğaz yapar mı yapmaz mı baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Sistemımde r5 3500x falan var orta seviye wolfteam bağımlısıyım rtx kartımı sattım gereksiz görüp tristessehivernale dedi: Fiyatı yüksek. 7870 var, çoğu oyunda denk veya biraz fazla FPS vermekte. 400-450'ye düşmüyorsa almayın. Kaç yıllık kart zaten. Genişletmek için tıkla... Çok eski değil mi onlar elimde patlar dşye korkuyorum