E Emir Kerem Hectopat Katılım 13 Nisan 2019 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2019 #21 Coffe Lake dedi: Fiyat performans istiyor iseniz Xeon sistem toplayın. Genişletmek için tıkla... Ryzen düşünmüştüm. Paraya kıycam artık. Her sene sistem toplamak istemiyorum.
Coffe Lake dedi: Fiyat performans istiyor iseniz Xeon sistem toplayın. Genişletmek için tıkla... Ryzen düşünmüştüm. Paraya kıycam artık. Her sene sistem toplamak istemiyorum.
Coffe Lake Kilopat Katılım 7 Mart 2016 Mesajlar 704 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Miami Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Site Tasarımcılığı 12 Haziran 2019 #22 Emir Kerem dedi: Ryzen düşünmüştüm. Paraya kıycam artık. Her sene sistem toplamak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Bütçeyi kaç tl tuttunuz?
Emir Kerem dedi: Ryzen düşünmüştüm. Paraya kıycam artık. Her sene sistem toplamak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Bütçeyi kaç tl tuttunuz?
E Emir Kerem Hectopat Katılım 13 Nisan 2019 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2019 #23 Coffe Lake dedi: Bütçeyi kaç tl tuttunuz? Genişletmek için tıkla... daha almayacağım.