İkinci el hangi PS 4 alınmalı?

Ona baktım tamamdır teşekkür ederim başka şehir de isem fonksiyonların çalıştığından nasıl emin olacağım?
İlandaki adamın sizi kandırıp kandıramayacağını bilemem, kendiniz baksanız daha iyi olur.

Mesela konsolun köşelerine bakmanızk tavsiye ederim, eğer konsol çok kez düştüyse köşelerinde ezik olur.

Bütçesi PS4 Pro almaya yeteceğini söyledi. Neyin kafasını yaşıyorsunuz? Bütçesi olduğu halde illa PS4'mü aldıralım?

Bütçesi PS4 Pro almaya yeteceğini söyledi. Neyin kafasını yaşıyorsunuz? Bütçesi olduğu halde illa PS4'mü aldıralım?
Konuyu açtığı zaman hiçbir bütçeden bahsetmedi, zaten şu an adama normal kasa aldırmayı tavsiye etmiyorum? Bütçesinin yeteceğini öğrendikten sonra Pro almasını söyledim zaten. Bir dahakine laflarına dikkat et yoksa bir sonraki cevabım daha sert olacak.

Başlığı okusaydanız 2.el PS4 Pro'yu alacak bütçesinin olduğunu da anlardınız. Bu konunun tartışmaya dönmesini istemiyorum ve lütfen burda bitirelim.

Başlığı okusaydanız PS4 Pro'yu alacak bütçesinin olduğunu da anlardınız
Adamın bir konsoldan ne beklentisi olduğuna dair de bilgim yoktu. mesela 4K televizyonda oynamak gibi.

Ayrıca sana Pro alınmaz demedim. Bu devirde Slim alınmaz diye bir şey yok dedim.

Adamın bir konsoldan ne beklentisi olduğuna dair de bilgim yoktu. mesela 4K televizyonda oynamak gibi.

Ayrıca sana Pro alınmaz demedim. Bu devirde Slim alınmaz diye bir şey yok dedim.
Tamam hocam siz haklısınız(!). Bu konuyu burda kapatalım ve konu sahibinin sorunu çözüldüyse hiçbir problem kalmamıştır.

Son düzenleme:
3.000 TL ye mağazadan buldum alınır mı? Ama durumu ikinci el yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…