lumiboi Megapat Katılım 15 Temmuz 2016 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2016 #11 Yurtdışından getirdiklerini duydum evet. Güvenilir bir firma olduğu konusunda daha önce hiçbir alışverişim olmadığı için güvenemiyorum açıkçası.
Yurtdışından getirdiklerini duydum evet. Güvenilir bir firma olduğu konusunda daha önce hiçbir alışverişim olmadığı için güvenemiyorum açıkçası.
FurkanEmir41 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 9.377 Makaleler 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2016 #12 O zaman benim de HepsiBurada sitesinde alışverişim olmadı bende onlara güvenmiyorum ? Bu mantığı bırakınız.
O zaman benim de HepsiBurada sitesinde alışverişim olmadı bende onlara güvenmiyorum ? Bu mantığı bırakınız.
lumiboi Megapat Katılım 15 Temmuz 2016 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2016 #13 Ben güvenilir değildir demiyorum. Yeni bir firma olduğu için insan düşünmeden edemiyor. Alışverişimi ordan yapacağım için sormak istedim.
Ben güvenilir değildir demiyorum. Yeni bir firma olduğu için insan düşünmeden edemiyor. Alışverişimi ordan yapacağım için sormak istedim.
Efe Çepni Kilopat Katılım 16 Mayıs 2015 Mesajlar 259 Çözümler 1 Yer Kırklareli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ağustos 2016 #14 lumiboi dedi: @Efe Çepni fakir olan ölsün diyorsun o zaman Genişletmek için tıkla... Yok o anlamda demiyorum ikisi de performans açısından kötu diyorum. Bütce belirtmemissiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2017
lumiboi dedi: @Efe Çepni fakir olan ölsün diyorsun o zaman Genişletmek için tıkla... Yok o anlamda demiyorum ikisi de performans açısından kötu diyorum. Bütce belirtmemissiniz.