İkinci el HK Gaming GK61 klavye 800TL'ye alınır mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar ikinci el mavi renkli 800 lira Param Güvende'yle birlikte hiç kullanılmamış sıfır olduğunu yazdı ilan sahibi. Sizce alınır mı? Elimde halihazırda SS Apex 3 var yedek olarak almayı düşünüyorum.

Bu da hotswapmış hocam galiba ama emin değilim. Hotswapın ne olduğunu da bilmiyorum açıkçası.
Evet bu da hot swapmış. Hot swap switchlerin değiştirilebilir olması yani lehimli olmaması. Bir switch bozulduğunda kolayca onu yeni bir switch ile değiştirmene yarıyor. Dediğim gibi GK61 hakkında bilgim yok sadece öneri istediğiniz için önerileri sundum.

Evet bu da hot swapmış. Hot swap switchlerin değiştirilebilir olması yani lehimli olmaması. Bir switch bozulduğunda kolayca onu yeni bir switch ile değiştirmene yarıyor. Dediğim gibi GK61 hakkında bilgim yok sadece öneri istediğiniz için önerileri sundum.

Anladım hocam ben yarın elimdeki SS Apex 3'ü satacağım. Hocam bu arada Sahibinden'de 100TL daha ucuza satıyorlar çünkü indirimlerde alınmış sıfır ürünler. Bir de sizce E-Yooso Z11 mi daha iyidir bu mu?

Anladım hocam ben yarın elimdeki SS Apex 3'ü satacağım. Hocam bu arada Sahibinden'de 100TL daha ucuza satıyorlar çünkü indirimlerde alınmış sıfır ürünler. Bir de sizce E-Yooso Z11 mi daha iyidir bu mu?
Bu klavyeyi bilmediğim için bir şey söyleyemeyeceğim maalesef. Z11 iyi klavye fakat dediğiniz klavye ile karşılaştıramıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı