İkinci el i5 işlemci almak

joji

Hectopat
Yer
Castlevania
Daha fazla  
Arkadaşlar yakında bir bilgisayar toplayacağım ve bütçem kısıtlı. Bildiğiniz üzere işlemci fiyatları uçmuş durumda. İnternette gezerken Sahibinden, Gittigidiyor gibi sitelerde i5 4690K, i5 6500 gibi işlemciler gördüm. Sizce bu işlemciler alınır mı?

Arkadaşlar yakında bir bilgisayar toplayacağım ve bütçem kısıtlı. Bildiğiniz üzere işlemci fiyatları uçmuş durumda. İnternette gezerken Sahibinden, Gittigidiyor gibi sitelerde i5 4690K, i5 6500 gibi işlemciler gördüm. Sizce bu işlemciler alınır mı?

Bütçe nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe nedir ve o işlemcilerin linklerini atar mısınız?

Bütçeniz yeterliyse yeni nesil bir sistem toplamanızı öneririm. Yeterli değil derseniz söylediğiniz işlemciler, fiyatı fazla olmadığı sürece iyidir.

Elimde i5 6402p ve hyper 212 led soğutucu var. Kendime yeni CPU aldığım için eskisini satmayı düşünüyorum. İlgilenirsen diye yazayım dedim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı