İkinci el i7 3770 işlemciye 600 TL verilir mi?

Saçma ve eski 2.el sistemler dizmektense ben de yerinizde olsam 1600'lü sistem dizerdim. Gittim X3440 dizdim, idare ediyor evet ama daha kartımın gücünün doruklarını göremedim Güç limiti eksi %50'de kullanıyorum ki stabil 72Hz freesync alabileyim..
Dizmeyi planladığım sistemi yazayım belki siz de düşünürsünüz. R5 3500X / B550M / Çıkarsa-çıktığında Nitro+ RX5700

Sıfırın fiyatı yükselince ikinci elde yükselir bunun kaç yıllıkla ne alakası var? 4 sene önce 13 bin liraya sattığım arabayı geçen ay 26 bin liraya sattılar. Adam napsın 13e satsa alacağı bir şey yok mecbur yükselecek ikinci el. Aynı şey işlemci içinde geçerli.

İkinci el buldum da, verilir mi sizce? Lütfen başka bir şey önermeyin, sistemi komple güncellemeyeceğim. Sadece işlemci ve ekran kartını yükselteceğim.

Bende i7 3770K var eger almadiysan sana satabilirim kanka faniyla birlikte saglam test edebilirsin istersen bir aciksa net kafe ya da kendi evinde ben DDR4 gectim AM4 sisteme kendi evinde takma videosunu cek sonra test et yanlış takip pinleri bozabilirsin sorunu varsa soylersin.

K modeli var 4.2GHz 4.5 GHz cikiyor rahat yuksek performansta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…