İkinci el i7 4790 ve R9 290 sistem alınır mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Pek fark yok sanırım Çeşitli videolara da göz atabilirsiniz. Ben güçlü demedim neredeyse aynı dedim ayrıca neden 4.nesil işlemci ve DDR3 RAM bu zamanda. Ben kullanmadıgım sürece ekran kartı vs darboğaz var demem. Kendim test etmem lazım @Sercan1096

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki 8.Nesil varken neden 6.Nesil ? Ayrıca o videoya GTX 1070Ti koy bakalım FPS farkı ne olacak ? Zaten arkadaş aklına kestirmiş 2. eli sen gidip de güncelliğine bakmazsın performansına bakarsın.

Benim amacım performansı güncel olmasada olur satici sistemi sattigini soyledi ne acayip insanlar bir bilgisayar alamadım.

2.5 TL 3 arası hesapladım çeşitli sitelerden bakarak. Daha uygun fiyatlara Bulabilirsin. Ben sadece bileşenleri yazdım. Dediğin sistemden daha çok performans alacagın kesin. Her şey gönlünce olsun. İyi forumlar.

Bu sistem alınabilir, hem güncel hem performanslı.

i3 6100 kendi sistemimde değiştirmediğim tek parça. Ordan örnek verdim. 6100 Best CPU demiyorum zaten.
İ3 6100
Monitör ekleyince fiyat 3.5 milyara zıplıyor usta. Monitör bozuyor benim işimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…